m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 عنوان عرق سوز 😭 320 بازدید | 30 پست سلام امروز یکم پودر مو بر زدم بدنم نمیتونستم ژیلت کنم گفتم آماده باشم برای زایمان یهوییعصری رفتم اما سوختم چند جام شبیه عرق سوزی شده ..وازلین زدم چکار کنم بهتر شم جای بدی هم هست عصبی شدم 😭 با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝 1398/03/18 | 00:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهربانو10352 عضویت: 1393/12/29 تعداد پست: 16281 پودر بچه بزن پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
دود1 عضویت: 1397/09/15 تعداد پست: 3332 پماد سوختگی کالاندولا بزن هنوزم وقتی میخندی دلم از شادی میلرزه...
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 پودر بچه بزن ندارم با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 کرم مرطوب بزن خشک نگه دار وازلین زدم ..با کرم چرب نمیشه ؟ با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
دود1 عضویت: 1397/09/15 تعداد پست: 3332 میشه به آخرین تاپیکم (شهر فرش)سر بزنید اگه میتونید راهنماییم کنید.ممنون هنوزم وقتی میخندی دلم از شادی میلرزه...
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 پماد سوختگی کالاندولا بزن فعلا ندارم با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
baharbn96 عضویت: 1398/03/17 تعداد پست: 564 سلامماهم خوزستان هستیم شوهرم توی ملی حفاری کار میکنه محل کارشون توی بیابون پیش دکل نفتی واقعا گرم و طاقت فرسا هستطفلکی همیشه کشاله رانش عرق سوز میشه خیلی اذیتهنمیدونم چکار کنمبعضیا میگن حنا بزاری خوبه ولی من امتحان نکردم میدونم به زودی میای و دنیای کوچیک من و بابات با اومدنت غرق شادی میشه👪
دود1 عضویت: 1397/09/15 تعداد پست: 3332 فعلا ندارم خب لباس زیر نپوش بزار باد بخوره هنوزم وقتی میخندی دلم از شادی میلرزه...
رادین۹۶ عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 7009 وازلین زدم ..با کرم چرب نمیشه ؟ لباس زیرتو در بیار بزار تا صبح هوا بخوره خوب میشی آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره از گلوی من دستاتو بردار، دستاتو بردار از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار 💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 عزيزم پودر بچه خيلي عاليه والا ندارم هیچی شبی فردا باید بگم شوهرم بخرهدارم آتیش میگیرم ...ببخشید همش باید باز بخوابم😭😭😭 با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 71074 وازلین زدم ..با کرم چرب نمیشه ؟ من کرم مرطوبام نهایت ده دقیقه چربی داره سریع جذب میشهاگه کرم مرطوب غیرعطری داری بزنیه دفعه هم گردنم عرق سوز شده بود داروخونه بهم کرم بچه دادیه کرمی هم داشتم شبیه اسکراب بود (خیار) اب رو اتیش بود بعد اصلاح میزدم سریع خوب میشدم
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 سلام ماهم خوزستان هستیم شوهرم توی ملی حفاری کار میکنه محل کارشون توی بیابون پیش دکل نفتی واقعا گرم ... نه من با پودر موبر سوخت ...همون تو حمام سوخت آمدم بیرون بدتر شد برای شما بخاطر گرمای هواست چقد گناه دارن با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝