2777
2789
عنوان

عرق سوز 😭

320 بازدید | 30 پست

سلام امروز یکم پودر مو بر زدم بدنم نمیتونستم ژیلت کنم گفتم آماده باشم برای زایمان یهویی

عصری رفتم اما سوختم چند جام شبیه عرق سوزی شده ..وازلین زدم چکار کنم بهتر شم 

جای بدی هم هست عصبی شدم 😭

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کرم مرطوب بزن خشک نگه دار

وازلین زدم ..با کرم چرب نمیشه ؟

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

سلام

ماهم خوزستان هستیم شوهرم توی ملی حفاری کار میکنه محل کارشون توی بیابون پیش دکل نفتی واقعا گرم و طاقت فرسا هست

طفلکی همیشه کشاله رانش عرق سوز میشه خیلی اذیته

نمیدونم چکار کنم

بعضیا میگن حنا بزاری خوبه ولی من امتحان نکردم

میدونم به زودی میای و دنیای کوچیک من و بابات با اومدنت غرق شادی میشه👪

لباس زیرتو در بیار  بزار تا صبح هوا بخوره  خوب میشی

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
عزيزم پودر بچه خيلي عاليه

والا ندارم هیچی شبی فردا باید بگم شوهرم بخره

دارم آتیش میگیرم ...ببخشید همش باید باز بخوابم😭😭😭

من کرم مرطوبام نهایت ده دقیقه چربی داره سریع جذب میشه

اگه کرم مرطوب غیرعطری داری بزن

یه دفعه هم گردنم عرق سوز شده بود داروخونه بهم کرم بچه داد

یه کرمی هم داشتم شبیه اسکراب بود (خیار) اب رو اتیش بود بعد اصلاح میزدم سریع خوب میشدم

سلام ماهم خوزستان هستیم شوهرم توی ملی حفاری کار میکنه محل کارشون توی بیابون پیش دکل نفتی واقعا گرم ...

نه من با پودر موبر سوخت ...همون تو حمام سوخت آمدم بیرون بدتر شد 

برای شما بخاطر گرمای هواست چقد گناه دارن