عزيزم من خودم هميشه سيكلم ٢٨ روزه و منظم بود ايندفعه نزديك به يه هفته تاخير داشتم بي بي چك زدم مثبت نشون داد فكر كردم باردارم بعد دوروز پريود شدم به بي بي چك اعتماد نكن اصلا
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
وااا چطور بی بیا مثبت می شره؟ اخه مثبت بی بی ک خطا نداره؟!!!
نمیدونم ۵ تا بیبی مثبت ولی خیییلی خط دوم ضعیف بود ولی خب بازم قابل دید بود
من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿☻
من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿☻
نميدونم دقيقا دفعه قبل كه باردار بودم از همين بي بي چكا استفاده كرده بودم و همونطور مثبت شده بود كه واقعا باردار بودم اما به دلايلي سقط شد الان اين ماه اولين ماهي بود كه اقدام كرده بودم فكر كردم باردارم چون يه هفته تاخير داشتم بي بي زدم دوباره مثه دفعه قبل شد نميدونم چطور پريود شدم خودمم تعجب كردم والله. بازم گفتم شايد لكه بيني باشه و واسه لانه گزيي ولي كلا خونريزيه مثه پريودياي قبليم