من ۲۵ هفتم تا دیروز خیلی حرکات شو حس میکردم دیروز فعالیت داشتم به خودم فشار اوردم از دیروز خیلی کم حرکاتش حس میکنم احساس میکنم بچه رفته پایین .زیر شکمم تپل تر شده چی کار کنم دکترمم تا ۳ شنبه نیست
خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن
چرخیده پاهاش پایینه من چندروز پیش حرکت پاهاشو تو واژن حس میکردم دکتر گفت بچه چرخیده بریچ شده سرش بالاست
خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن
[QUOTE=92841336]چرخیده پاهاش پایینه من چندروز پیش حرکت پاهاشو تو واژن حس میکردم دکتر گفت بچه چرخیده بریچ شده سرش بال تو واژنمم خیلی کم حس میکنمش چیکار کنیم ک درست شه؟
[QUOTE=92841336]چرخیده پاهاش پایینه من چندروز پیش حرکت پاهاشو تو واژن حس میکردم دکتر گفت بچه چرخیده ...
هیچی خودش باید بچرخه
عزیزم نگران نباش بچه من انقدر امده پاین کاملا داخل لگن که حتی از جام نباید تکون بخورم وگرنه دنیا میاد الان یک ماهه اینطور شدم اما با استراحت مطلق تا اینجا رسوندم تاره درد وانقباضم دارم /فقط نگران نباش زیاد نشین راه نرو توالت فرنگی هرچه زودترم برو دکتر
همسرم عشقم 💖دخترم رفیقم💗پسرم معجزه ی خدا برای من💙پروردگارا سپاس💚