2777
2789
عنوان

نظرتون!!!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 53 پست
اگ اینجوری باشه ک صددرصد خوشش اومده ازت

ولی منم میخام بی محلی کنم بهش نمیخام بفهمه گرچه پست من بی منظور بود ولی باز نمیخام حرف دربیاد

✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید                               عشقت اما به غم هایش نمی ارزید                             دنیا را بردی همراهت به نابودی                                   دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠       

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگ اینجور ک دوستمون میگه اون گزینه داره باید بگم داره روت فک میکنه ولی میخواد ت ندونی 

اره کنجکاو شدم اگه داره اون گزینه رو مطمعنم میبینه خیلی موذیه پست من بد بوده بنظرت جوری بود ک سوتفاهم ایجاد بشه؟

✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید                               عشقت اما به غم هایش نمی ارزید                             دنیا را بردی همراهت به نابودی                                   دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠       
واتساپ معمولی نمیشه ولی واتساپ جیبی میشه

واتساپ جیبی چیه 😯

اره کنجکاو شدم اگه داره اون گزینه رو مطمعنم میبینه خیلی موذیه پست من بد بوده بنظرت جوری بود ک سوتفاه ...

ن ب نظرم اصلا بد نبود خودت باش .....اگ اون گزینه هم وجود نداش دیگه نگا نکن ، خیلی با غرور باهاش برخورد نکن ک فک کنه ی خبری عه مث بقیه باهاش برخورد کن خیلی بی تفاوت .....این جور ادما  خیلی زرنگن خیلی.... وارد زندگی شدی اصلا نمیتونی ی کار قایمکی از دستش انجام بدی  خیلی حساب شده برخورد میکنن، ب اینا هم فک کن.....

ی نوع واتساپه سرچ کن تو بازار میاد بالا نصبش کن خیلی هم باحال تر از وات معمولیه

خب نمیتونم بفهمم اون کدوم داره نه هیچ فرقی جز دیدن مخفی استوری نداره 

ن ب نظرم اصلا بد نبود خودت باش .....اگ اون گزینه هم وجود نداش دیگه نگا نکن ، خیلی با غرور باهاش برخو ...

اره خیلی عادی باید برخورد کنم و سرسنگین گرچه من واقعا دختر سبکی نیستم یبار اومد پایین خسته نباشید و اینا گفت من اصن روم نمیشد حرف بزنم باهاش 

ن ب نظرم اصلا بد نبود خودت باش .....اگ اون گزینه هم وجود نداش دیگه نگا نکن ، خیلی با غرور باهاش برخو ...

آدمی ک از کسی خوشش بیاد کور میشه 😳😳😳😳دعا کن یا بپره از سرم یا اون بیاد جلو من بیشتز از این نمیخام سبک شم 

بچه به این دل پاکی😄😄😄 چرا مینالی 

تو از خدا برایم خیر بخواه  شاید بخاطر تو خدا نه نگوید  من هم قابل باشم به یادت هستم  سپاس از اینکه دعایم کردی❤ میدونی سختی واقعی چیه؟؟؟ اینکه والدینت آرزوهات رو نابود کنن و خودشون رو مالک تو بدونن، بال پرواز ندن و تو محکوم به زنده موندن باشی.  در برابر انسان بی‌گناهی که بدنیا می‍‌‌ارید یکم احساس مسئولیت کنید.  وگرنه حیوانات اهلی و وحشی نیز تولید مثل را آموخته‌اند. 

یعنی چی پاکه؟ ؟؟

خب بنظرت ب خودش گرفته پست منو ؟؟یا فهمیده ؟؟یا از من خوشش نمیاد؟😢😢😢😢کدام

خب بنظرت ب خودش گرفته پست منو ؟؟یا فهمیده ؟؟یا از من خوشش نمیاد؟😢😢😢😢کدام

هیچ کدوم نمیخاد گناه کار بش تا تحریک مطمنم خودشو نگرفته ما چون همش پسرای چشم چرون دیدیم نسبت ب پسرای خوب نظرمون عوض شده اتفاقا من فکر میکنم اون شخصیتشو شناخته و میدون از زندگی چی میخاد بعد ازت بدش نمیاد فقط شاید قصد ازدواج نداره یا اصلا مگ هر پسری با هر دختری روب رو میش فکر ازدواج ب سرش میزن یکم باهاش رو در رو صحبت کن اگ دوسش داشت باش باهات بیشتر اشنا میشه 

تو از خدا برایم خیر بخواه  شاید بخاطر تو خدا نه نگوید  من هم قابل باشم به یادت هستم  سپاس از اینکه دعایم کردی❤ میدونی سختی واقعی چیه؟؟؟ اینکه والدینت آرزوهات رو نابود کنن و خودشون رو مالک تو بدونن، بال پرواز ندن و تو محکوم به زنده موندن باشی.  در برابر انسان بی‌گناهی که بدنیا می‍‌‌ارید یکم احساس مسئولیت کنید.  وگرنه حیوانات اهلی و وحشی نیز تولید مثل را آموخته‌اند. 
هیچ کدوم نمیخاد گناه کار بش تا تحریک مطمنم خودشو نگرفته ما چون همش پسرای چشم چرون دیدیم نسبت ب پسرای ...

امیدوارم همین باشه 🙏🙏