اره کنجکاو شدم اگه داره اون گزینه رو مطمعنم میبینه خیلی موذیه پست من بد بوده بنظرت جوری بود ک سوتفاه ...
ن ب نظرم اصلا بد نبود خودت باش .....اگ اون گزینه هم وجود نداش دیگه نگا نکن ، خیلی با غرور باهاش برخورد نکن ک فک کنه ی خبری عه مث بقیه باهاش برخورد کن خیلی بی تفاوت .....این جور ادما خیلی زرنگن خیلی.... وارد زندگی شدی اصلا نمیتونی ی کار قایمکی از دستش انجام بدی خیلی حساب شده برخورد میکنن، ب اینا هم فک کن.....
تو از خدا برایم خیر بخواه شاید بخاطر تو خدا نه نگوید من هم قابل باشم به یادت هستم سپاس از اینکه دعایم کردی❤ میدونی سختی واقعی چیه؟؟؟اینکه والدینت آرزوهات رو نابود کنن و خودشون رو مالک تو بدونن، بال پرواز ندن و تو محکوم به زنده موندن باشی.در برابر انسان بیگناهی که بدنیا میارید یکم احساس مسئولیت کنید.وگرنه حیوانات اهلی و وحشی نیز تولید مثل را آموختهاند.
خب بنظرت ب خودش گرفته پست منو ؟؟یا فهمیده ؟؟یا از من خوشش نمیاد؟😢😢😢😢کدام
هیچ کدوم نمیخاد گناه کار بش تا تحریک مطمنم خودشو نگرفته ما چون همش پسرای چشم چرون دیدیم نسبت ب پسرای خوب نظرمون عوض شده اتفاقا من فکر میکنم اون شخصیتشو شناخته و میدون از زندگی چی میخاد بعد ازت بدش نمیاد فقط شاید قصد ازدواج نداره یا اصلا مگ هر پسری با هر دختری روب رو میش فکر ازدواج ب سرش میزن یکم باهاش رو در رو صحبت کن اگ دوسش داشت باش باهات بیشتر اشنا میشه
تو از خدا برایم خیر بخواه شاید بخاطر تو خدا نه نگوید من هم قابل باشم به یادت هستم سپاس از اینکه دعایم کردی❤ میدونی سختی واقعی چیه؟؟؟اینکه والدینت آرزوهات رو نابود کنن و خودشون رو مالک تو بدونن، بال پرواز ندن و تو محکوم به زنده موندن باشی.در برابر انسان بیگناهی که بدنیا میارید یکم احساس مسئولیت کنید.وگرنه حیوانات اهلی و وحشی نیز تولید مثل را آموختهاند.