2777
2789
عنوان

قانون جذب

358 بازدید | 46 پست

سلام دوستان.من خیلی ب قانون جذب اعتقاد دارم.ولی نمیدونم چطور ب کار بگیریم.کسی از شما بوده ک نتیجه گرفته باشه؟

پیشنهاد کاری خیلی خوبی به شوهرم شده و من میخوام اینو جذب کنم ک میشه و جور میشه چجور ب کائنات دستور بدم؟لطفا راهنماییم کنین

برای سلامتی چشم های دخترم صلوات بفرست🙏

سلام بله من تاپیکامو از اول اول بخون.

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییل  شموئیل رافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. .   از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم  مرسی که هستی. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر جلش اشکال و مشکلی داشتین بگین .

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییل  شموئیل رافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. .   از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم  مرسی که هستی. 

یا یجا بنویسشو رهاش کن یا تو فکرت اونقده اون موقعیت و تجسم کن تا بهش برسی 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 

آدم فقط واسه خودش میتونه جذب کنه نه واسه اطرافیان.  داخل تل. وارد کانال آکادمی موفقیت بشو و از فایل اول آموزشی گوش کن ،،،یا کانال کارشناس جذب شوید رو سرچ کن و واردش بشو ،،،جذب با چیزی که عامیانه جا افتاده متفاوت

خواهی که ز هیچ کس به تو بد نرسد،،،،بد گوی و بد آموز و بد اندیش مباش😊
یا یجا بنویسشو رهاش کن یا تو فکرت اونقده اون موقعیت و تجسم کن تا بهش برسی 

بعضی وقتا خیلی فکر میکنم ولی نتیجه نمیده

تو تل گرام ی کانال باحالی بود فکنم اسمشم جذب بود مدرسشم امیرشریفی بود ولی گیج کنندس من همیشه سر دوراهیم قبولش کنم و بکارببندم جذبو یانه

خدایاراضیم به رضای تو ،خدایاشکرت بخاطراینکه این همه خوشبختم وشکرت بخاطرآینده ی زیبایی که پیش روم قراردادی شکرت بخاطرسرنوشت قشنگی که برام مقدر کردی بی نهایت شکرت (دوستت دارم خالق من)
چجور درخواست کنم؟

امیر شریفی و محمد افلاکی رو اوی تل گرام دنبال کن میفهمی باید چیکار کنی

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
من رسیدم بهش انقد بهش فکر کردم انقد امید داشتم که دقیقا همین خونه رو بخریم سر یکسال که عروسی کردیم خ ...

واقعا؟؟؟چجور فکر میکردی؟جایی مینوشتی؟

سلام باید همش بهش فکر کنی و متبت طوری فکر کنی .متلا اگه موضوع سلامته ؛ نگی من ایمان دارم که هیچ وقت مریض نمیشم ‌.باید بگی که من ایمان دارم که سلامت هستم ‌.چون ناخوداگاه کلمه رو برات به رقم میاره و کاری ب معنیش نداره .توی جمله هات از فعل مضارع استفاده کن طوری که انگار اونهارو الان داری  یا انجامشون میدی.رو برگه بنویس بزن جایی ک همش جلو چشمت باشه .بهتره  رو یه جمله تمرکز کنی متلا یه بار نگی من سالم هستم بعد بار بعدش بگی من سلامتی دارم .باید یکیش رو بگی.تو نت درباره روش هاش هست سرچ کن .بیست مین قبل و بعد خواب فکر کردن بهش خیلی تاتیر داره .تصوراتت رو مطابق میلت شکل بده در خیالات قبل خوابت