2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 46 پست
شما نتیجه گرفتی؟

خب وقتی شروع میکنی جذبهای کوچک رو همه دارن من بزرگترین جذبم برای سلامتیم بود،،،اما هستند کسانی که جذبهای بزرگ دارن منتهی با تمرین میشه به اونجا رسید و انجام کار درست ،،،نه با یک جا نشستن و فقط فکر کردن،،کانالی که گفتم برو ،،هیچی جذب نکنی ،آرامش رو پیدا میکنی

خواهی که ز هیچ کس به تو بد نرسد،،،،بد گوی و بد آموز و بد اندیش مباش😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقا من ی هفته دیگ کنکور دارم اون رشته و شهری رو ک میخوام چجوری جذب کنم مثلا جمله رو چی بگم اخه باور ...

عزیزم به عنوان کارشناس جذب بهت میگم جذب چیزی نیست که شما فکر میکنی ،،اینکه تلاش نکنی و نتیجه بگیری،،،اما تو این یک هفته تا میتونی حست رو خوب کن به خصوص از طریق شکر گذاری

من الان تو این دوهفته دوتاکتاب رازو جذب بدستمرسید یکیشم همیت امروز صب بدستم رسید بعدالان اومدم اینجا ...

بله بر اساس قانون جذب زمانی به چیزی توجه کنی بیشتر توی زندگی میبینیش 

عزیزم به عنوان کارشناس جذب بهت میگم جذب چیزی نیست که شما فکر میکنی ،،اینکه تلاش نکنی و نتیجه بگیری،، ...

ن من تلاشمو کردم چن ماهه دارم میخونم نخونده ک نمیخوام دانشگاه رو قبول شم فقط ب این فک میکنم اگه قبول نشم چقد بد میشه چقد سرکوفت میخورم

ن من تلاشمو کردم چن ماهه دارم میخونم نخونده ک نمیخوام دانشگاه رو قبول شم فقط ب این فک میکنم اگه قبول ...

افکار و حس منفی آدم رو از خواسته اش دور میکنه ،،حال خوب و شکر گذاری همونطور که گفتم،عالیه

شکر گزاری چجوریه

خب روشهای مختلفی هست ،،،یک تسبیح یا ذکر شمار داشته باش و مثلا برای کتاب آموزشی زیستت یا هر درسی که بیشتر دوستش داری شروع کن

خدایا شکرت من این کتاب رو دارم

خدایا شکرت تونستم تمریناتش رو انجام بدم

...

خدایا شکرت به خاطر صفحه بندی و چاپ کتاب

خدایا شکرت به خاطر ذهن و توانایی مولفش

...

خدایا شکر توانایی خوندنش رو داشتمخدایا شکر توانایی درک کردنش رو داشتم

واسه همه چیز میشه به این روش شکر کرد ،،این کار رو میکنیم به خاطر داشتن حس خوب امید و سپاس گذاری و افزایش اعتماد بنفس و خود دوستی کانال شکر گذار باشیم رو در تل سرچ کن ،،،یا وارد سایت پرورش افکار بشو و کلمه شکر گذاری رو سرچ کن،

شما نتیجه گرفتی؟

اره بزار برات مثال بزنم من میخواستم تخت خوابمو عوض کنم اولش ک شوهرم میگفت نه بعد میگفت ی تخت در حد دو تومان بیشتر نشه 

بعد من تو اینترنت سرچ کردم مدل تخت خواب یهو یکیشون چشممو گرفت اینقده خوشم اومد ازش بعد هیچ جا قسطی نمیدادن تا یجا اشنا پیدا شد ک قسطی میداد رفتم تختاشو دیدم همه مدل اسپرت بودن اما تختی ک من دیده بودم سلطنتی سفید بود بعد فروشنده گفت تخت جدید هفته اینده برامون میرسه من برگشتم اما همش تو اتاقم همون مدل تخت سلطنتی تصور میکردم حتی تصور میکردم جای تخت کجا گذاشتم و میز ارایش کدوم قسمت اتاق گذاشتم بلاخره اینقد من تو ذهنم تصور کردم تا اینکه فروشنده زنگ زد تختامون رسیدن بیایین ببینین وقتی دیدم چشام اینجوری شد 😍 دقیق همون تختی تصور میکردم 

جالب اینجاست قیمتشم هفت تومان بود اما شوهرم دید خیلی بال بال میزدم قسطی خریدش 😂

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 
اره بزار برات مثال بزنم من میخواستم تخت خوابمو عوض کنم اولش ک شوهرم میگفت نه بعد میگفت ی تخت در حد د ...

البته منم نتیجه گرفتما

قبولی کنکورم و خواستگاریه کسی که میخاستم

البته خیلیییی تصور کردم و خودمو تو اون حال گذاشتم و خوشحالی کردم

البته منم نتیجه گرفتما قبولی کنکورم و خواستگاریه کسی که میخاستم البته خیلیییی تصور کردم و خودمو تو ...

یچیزی میگم باورش سخته اما با قانون جذب حتی میشه قیافه رو تغییر داد باور کن ک میشه 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه