2777
2789
وظیفه زنه که اونو از این کار منع کنه چه مستقیم چه غیر مستقیم و چه با سیاست و هر چی باید یه کاری کنه ...

توبه گرگ مرگه براي همين عادتهاي غير قابل ترك گفته شده

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
ههههههه یا خدا  شاید باورتون نشه ولی خدایی شوهرم جرات نمیکنه تو گوشیش یه عکس دختر کارتونکی حتی ...

من زیاد تو کارشوهرم دخالت نمیکنم اونم همینطور

نه ساله ازدواج کردیم اصلا کنکاش نمیکنیم 

شوهرمن تو گوشیش عکی دخترم داره منم پسر وجداااناااا اصلت سو استفاده ای نکردیم

دوتا هم بچه داریم

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا این چه راهنماییه؟بره تو گناهش شریک شه؟بره پیشش ولی نباید بذاره فیلم نگاه کنه

خب شوهرش عادت کرده و راحت نمیتونه ترکش کنه مگر اینکه خانومش همکاری کنه و باهم خواسته ی شوهرشو انجام بدن، به زور نمیتونه، شوهرش ترک نمیکنه بعد

مگر اينكه پاي مرد ،تو زندگي مرد استارتر باز شده باشه 😏😏 داره ميگه شوهرش مشكل داره ،،،،،

ن آخه من شنیدم ک وقتی با یع نفر وارد رابطه ای میشن 

دلشون نمیخاد دیگه با زن یا شوهرشون رابطع داشته باشن 

حتی وقتایی ک نیازم دارن حاضرن خودارضایی کنن ولی با شریک زندگیشون ... نکنن.

بعدشم میگه چندماهه سرد شده

یعنی این آقا چندماهه تازه شروع کرده ب خود...

درد من حصارِ برکه نیست،درد من زیستن با ماهیانی 🐟🐠🐡ست، که فکر دریا🌊 به ذهنشان خطور نکرده است... 
خب شوهرش عادت کرده و راحت نمیتونه ترکش کنه مگر اینکه خانومش همکاری کنه و باهم خواسته ی شوهرشو انجام ...

آخه اینجوری خودشم عادت میکنه.بعد بدن اون زنا رو ببینه دیگه بدن زن خودش به چشمش نمیاد اصلا

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
توبه گرگ مرگه براي همين عادتهاي غير قابل ترك گفته شده

اصلا قبول ندارم یه زن باید برای ارامش زندگیش هر کار از دستش بر میاد انجام بده بنظرم یه موضوع پیش پا افتادست 

و سکوت چه زیباست وقتی همه دروغ میگوییند  
نزار این کارو کنه  سعی کن زیاد رابطه داشته باشی  حالش رو بگیر تا دیگه جون نداشته باشه&nb ...

همگی ساکت.این برادرمون خوب راهنمایی میکنه😄😄😄😀😀😀

نمیدونم همه لرا خوشگلن یا هرکی خوشگله لره🤔🤔😎😎😎
فقط نگاه که نبود داشت ج ق میزد

خب چون نگاه میکنه نمیتونه خودشو کنترل کنه .اگ شما بدونی میاد پیش شما اون کار و نمیکته دوستانه بهش بگو من نتیجه گرفتم توم دوستانه و درست بگی جواب میده

ن آخه من شنیدم ک وقتی با یع نفر وارد رابطه ای میشن  دلشون نمیخاد دیگه با زن یا شوهرشون رابطع د ...

معمولا كسايي كه بعد ازدواج اينكارو ميكنند از قبل ازدواج بهش اعتياد رو دارند عزيزم 

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
اصلا قبول ندارم یه زن باید برای ارامش زندگیش هر کار از دستش بر میاد انجام بده بنظرم یه موضوع پیش پا ...

نه عزیزم اینا بیماری جنسی دارن وگرنه زنش کنارشه خودارضاعی ی مشکل روانی هست ربطی ب زن نداره