zizi___golo مدیر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 7278 عنوان شوهرم و دیدم | مشاهده متن کامل بحث + 6920 بازدید | 204 پست الان دیدم نیستش در حموم و باز کردم دیدم داره فیلم میبینه و ... تورو خدا بگید چیکار کنم الان میمیرم 1398/03/17 | 15:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hum عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 20978 وظیفه زنه که اونو از این کار منع کنه چه مستقیم چه غیر مستقیم و چه با سیاست و هر چی باید یه کاری کنه ... توبه گرگ مرگه براي همين عادتهاي غير قابل ترك گفته شده تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨👩👧♥️
moosadi عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 14672 ههههههه یا خدا شاید باورتون نشه ولی خدایی شوهرم جرات نمیکنه تو گوشیش یه عکس دختر کارتونکی حتی ... من زیاد تو کارشوهرم دخالت نمیکنم اونم همینطورنه ساله ازدواج کردیم اصلا کنکاش نمیکنیم شوهرمن تو گوشیش عکی دخترم داره منم پسر وجداااناااا اصلت سو استفاده ای نکردیمدوتا هم بچه داریم جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
zizi___golo مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 7278 از رو عادت نگاه میکنن علت دیگه ای نداره وقتی اومد بیرون بگو دیدی ک چ رفتاری داشته علتشو بپرس ... فقط نگاه که نبود داشت ج ق میزد
آیسپک عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 3436 وا این چه راهنماییه؟بره تو گناهش شریک شه؟بره پیشش ولی نباید بذاره فیلم نگاه کنه خب شوهرش عادت کرده و راحت نمیتونه ترکش کنه مگر اینکه خانومش همکاری کنه و باهم خواسته ی شوهرشو انجام بدن، به زور نمیتونه، شوهرش ترک نمیکنه بعد
mahi_siahe_koochoolo عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 2377 مگر اينكه پاي مرد ،تو زندگي مرد استارتر باز شده باشه 😏😏 داره ميگه شوهرش مشكل داره ،،،،، ن آخه من شنیدم ک وقتی با یع نفر وارد رابطه ای میشن دلشون نمیخاد دیگه با زن یا شوهرشون رابطع داشته باشن حتی وقتایی ک نیازم دارن حاضرن خودارضایی کنن ولی با شریک زندگیشون ... نکنن.بعدشم میگه چندماهه سرد شدهیعنی این آقا چندماهه تازه شروع کرده ب خود... درد من حصارِ برکه نیست،درد من زیستن با ماهیانی 🐟🐠🐡ست، که فکر دریا🌊 به ذهنشان خطور نکرده است...
ملودیانا عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 7272 فقط نگاه که نبود داشت ج ق میزد خحالت نکشید توو اون وضعیت دیدیش
ثنا18628 عضویت: 1393/04/11 تعداد پست: 3193 خب شوهرش عادت کرده و راحت نمیتونه ترکش کنه مگر اینکه خانومش همکاری کنه و باهم خواسته ی شوهرشو انجام ... آخه اینجوری خودشم عادت میکنه.بعد بدن اون زنا رو ببینه دیگه بدن زن خودش به چشمش نمیاد اصلا بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی
yaaa عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 691 توبه گرگ مرگه براي همين عادتهاي غير قابل ترك گفته شده اصلا قبول ندارم یه زن باید برای ارامش زندگیش هر کار از دستش بر میاد انجام بده بنظرم یه موضوع پیش پا افتادست و سکوت چه زیباست وقتی همه دروغ میگوییند
mahtisa99 عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 1779 نزار این کارو کنه سعی کن زیاد رابطه داشته باشی حالش رو بگیر تا دیگه جون نداشته باشه&nb ... همگی ساکت.این برادرمون خوب راهنمایی میکنه😄😄😄😀😀😀 نمیدونم همه لرا خوشگلن یا هرکی خوشگله لره🤔🤔😎😎😎
ananas2 عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 2319 فقط نگاه که نبود داشت ج ق میزد خب چون نگاه میکنه نمیتونه خودشو کنترل کنه .اگ شما بدونی میاد پیش شما اون کار و نمیکته دوستانه بهش بگو من نتیجه گرفتم توم دوستانه و درست بگی جواب میده
hum عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 20978 ن آخه من شنیدم ک وقتی با یع نفر وارد رابطه ای میشن دلشون نمیخاد دیگه با زن یا شوهرشون رابطع د ... معمولا كسايي كه بعد ازدواج اينكارو ميكنند از قبل ازدواج بهش اعتياد رو دارند عزيزم تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨👩👧♥️
seeeeepid عضویت: 1398/03/02 تعداد پست: 2184 اسی هندزفری ام برده بود باخودش؟بدون صداکه حال نمیده۹۰ درصدش اون صدای آه و اوه یسه
mahi_siahe_koochoolo عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 2377 استارتر شوهرت هنو از حموم نیومد؟؟؟😏😏 درد من حصارِ برکه نیست،درد من زیستن با ماهیانی 🐟🐠🐡ست، که فکر دریا🌊 به ذهنشان خطور نکرده است...
ملودیانا عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 7272 اصلا قبول ندارم یه زن باید برای ارامش زندگیش هر کار از دستش بر میاد انجام بده بنظرم یه موضوع پیش پا ... نه عزیزم اینا بیماری جنسی دارن وگرنه زنش کنارشه خودارضاعی ی مشکل روانی هست ربطی ب زن نداره