2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا چه میدونم الان میمیرم از غصه 

از رو عادت نگاه میکنن علت دیگه ای نداره 

وقتی اومد بیرون بگو دیدی ک چ رفتاری داشته علتشو بپرس با خونسردی برات توضیح میده بگو دوس نداری ببینه یا اگ نگاه میکنه جلو خودت ببینه مخفی کاری نکنه دیگ نگا نمیکنه ولی اگ گیر بدی همیشه یواشکی نگا میکنه

دقیقا. هرچی میشه ربط میدن به کوتاهی زنشون  انقده شعور طرف دیگه بیشتر ازین انتظار نمیره

اصلا ربطي به زن نداره بعضي مردا اينكارو از سكس بيشتر دوس دارن اونم اعتياد قبل ازدواجه.

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

اتفاقا به خاطر کوتاهی زنش نیست این یه نوع اعتیاده سخته حتی اگه گوشیم ازش بگیری باز دنبالش میره تا ببینه،بنظرم ئه حدیثی ئه فیلم از کسی که در مورد عوارض دنیوی و اخروی خود ارضا یی  و دیدن این فیلمها رو میگه رو براش بگیر که بترسه و قبل از اینکه بیاد خونه روشنش کن و خود تو بزن به اون راه و که یهویی ببینه اصلام به روش نیار

خب باهم فیلم ببینین برو کنارش کمکمش کن نیا اینجا تاپیک نزن مسائل شخصیو☹️

وا این چه راهنماییه؟بره تو گناهش شریک شه؟بره پیشش ولی نباید بذاره فیلم نگاه کنه

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
یکی از عوارض خودارضایی همین زده شدن از رابطه جنسیه 

همین که گفتم باید کم کم از این جریان دورش کنی وگرنه زندگیت در خطره رابطه جنسی یکی از پایه های اصلی زندگی مشترکه به خودت زیادی برس و همیشه پیشش متفاوت باش 

و سکوت چه زیباست وقتی همه دروغ میگوییند  

ولی این کارتون درست نیست! هر آدمی یه حریمی داره که حتی معشوقشم اجازه ورود به اونجا رو نداره. حتی اگه توی حمام باشه... یه کم راجب دنیای مردها مطالعه بیشتری کنین. الانم چند صد نفر دارن موضوع تاپیک شما رو میبینن و همزمان روی همسرای خودشون همین ذهنیت رو پروگرام میکنن! اعتیاد به فیلم در اغلب زن و مردهای امروزی هست چون براحتی با گوشی که در دست دارن به دنیای  نامحدودی در خلوت خودشون وصل میشن و کنجکاوی هاشون دنبال میکنن.. نگرانی نداره تا وقتی برای شخص شما آسیبی نداشته باشه. بعد اینکه درمان های این مدلی فقط با متد های روانشناسی اونم از سمت خود شخص انجام میشه نه اینکه شما دست بکار بشید ! 

هر چه در فَهم تو آید؛ آن بُوَد مَفهوم تو
نکنه پای کسی درمیونع😢😢😢

مگر اينكه پاي مرد ،تو زندگي مرد استارتر باز شده باشه 😏😏

داره ميگه شوهرش مشكل داره ،،،،،

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
از رو عادت نگاه میکنن علت دیگه ای نداره  وقتی اومد بیرون بگو دیدی ک چ رفتاری داشته علتشو بپرس ...

یه بار هیستوریشو پاک نکرده بود نگاه کردم فهمیدم زد زیرش امروزم شانسی دیدمش 

اصلا ربطي به زن نداره بعضي مردا اينكارو از سكس بيشتر دوس دارن اونم اعتياد قبل ازدواجه.

وظیفه زنه که اونو از این کار منع کنه چه مستقیم چه غیر مستقیم و چه با سیاست و هر چی باید یه کاری کنه وگرنه ول معطله

و سکوت چه زیباست وقتی همه دروغ میگوییند