2777
2789
چه مدت بعد ازدواج دوم کردی عزیزم ؟؟؟  اخه مطلقه بودن یه حسه بدی به ادم میده .من تو مراحله طلاق ...

ول کن اونارو عزیزدلم

من۱۸سالم بود جدا شدم همه اذیتم کردن دیدم اگه تو خونه بمونم و با خانوادم باشم بیشتر ضربه میبینم بخاطر همین صبح تا شب میرفتم کتابخونه واسه کنکور میخوندم دیگه نمیدیدمشون که اذیت شم هرچی هم دوست جدید داشتم نمیگفتم قبلا ازدواج کردم

دانشگاهم قبول شدم و کلا از اون نگاها اومدم بیرون

چند ماه بعدش شوهرم که از بچگی عاشق پیشه بود اومد خواستگاریم و پنج سال بعدازدواج کردیم

الان زندگیمون بد نیست و بارداری دوممه. بخاطر استراحتم نمیتونم رابطه داشته بشم و چندروزه فهمیدم میخواست خیانت کنه.ابراز پشیمونی کرده ولی دل من دیگه اون دل نمیشه بخاطرهمین گفتم کاش ازدواج نمیکردم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ول کن اونارو عزیزدلم من۱۸سالم بود جدا شدم همه اذیتم کردن دیدم اگه تو خونه بمونم و با خانوادم باشم ب ...

اشتباه میکنی خب مرده نیاز داشته باید یه جوری تامینش میکردی که تخلیه بشه همیشه شما به دلیل استراحت نتونستی شوهرتو ارضا کنی بلاخره راه های دیگه بود

بخدا نمیدونم کسی نبودم کم بزارم نمیدونم دیگه با زندگیم چکار کنم

بیشترشون همینن فقط به خاطر دوتا بچت زندگی کن زیاد دیگه طرفش نرو که دلشو بزنی بزار اون بیاد طرفت 

بیشترشون همینن فقط به خاطر دوتا بچت زندگی کن زیاد دیگه طرفش نرو که دلشو بزنی بزار اون بیاد طرفت  ...

دیگه دوست ندارم برم طرفش

فقط بخاطر بچه هام میمونم

از خدا میخوام بمن و امثال من ارامش و صبر بده

دیگه دوست ندارم برم طرفش فقط بخاطر بچه هام میمونم از خدا میخوام بمن و امثال من ارامش و صبر بده

نه انسان جایزوالخطاست اذیتش بکن تا بفهمه کارش اشتباه بوده ولی سعی کن فراموش کنی چون فقط خودت اذیت میشی

ول کن اونارو عزیزدلم من۱۸سالم بود جدا شدم همه اذیتم کردن دیدم اگه تو خونه بمونم و با خانوادم باشم ب ...

عزیزه دلم چطور دلشون میاد نی نی اون تو دلته .من شوهرم خیانت کرد دیدم به درد نمیخوره ولش کردم بچه ندارم حالا اگه باردارم بودم و مثل شما که یه زن دوم میگرفت