2777
2789

طلاق اصلنم بد نيسسس اصلااااا من حتي ي ذره هم دلم برا اون يارو تنگ نشده از دقيقه اي كه اومدم خونه بابام دارم حال ميكنم تازه با خودم ميگم كاش بيشتر ميچزوندمش

بیاین اینجا از تجربه های زیباییتون بگید 👇https://www.instagram.com/skin_beauty_care1/
طلاق اصلنم بد نيسسس اصلااااا من حتي ي ذره هم دلم برا اون يارو تنگ نشده از دقيقه اي كه اومدم خونه باب ...

طلاق بد نیست نگه مردم و حرفا پشتمون بده . خونه بابات چه جوری حال میکنی؟چیکار میکنی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلاق بد نیست نگه مردم و حرفا پشتمون بده . خونه بابات چه جوری حال میکنی؟چیکار میکنی؟

ب خودم ميرسم البته بماند كه يه موقه هايي ديوونه ميشم و ميزنم دير گريه ميگم اخه اين اشغال واسه چي اومد تو زندگيم و هي خودمو سرزنش ميكنم ولي ايا فايده داره؟؟؟ اتفاقا ما بايد ازين ب بعد بيشتر به خودمون برسيم الانم طلاق جا افتاده تو جامعه ب حرف خاله زنكا توجه نكن من بعضي اوقات جوري ب ازدواج بعديم فك ميكنم كه انگار اصن دختر مجردم واقعيتم همينه والا ماازونا كه هزارتا دوس پسر داشتن دختر تريم اصن يكي منو ميبينه نميفهمه من ازدواج كردم

بیاین اینجا از تجربه های زیباییتون بگید 👇https://www.instagram.com/skin_beauty_care1/
یعنی چیکار نکنیم؟

یعنی خدایی نکرده از تنهایی با کسی آشنا نشی و بعدش اون بیشرف چون مطلقه ای ازت سو استفاده کنه. ببخشید اینقد رک میگم ولی بخدا نگرانتم. چون دیدم از این اتفاقا.  ضربه ی مهلک زمانیه ک مردا با احساساتمون به دروغ بازی میکنن. پس فقط ازدواج کن. خودتو با ورزش و کتاب و درس مشغول کن. قوی باش دختره محکمی شو. 

اونا که ازدواجشون خوب بوده بیان بگن چیا مدنظرشون بوده که خوب شده ازدواج .سیاستشون چی بوده؟

ببین بالاخره تو هر زندگی مشکل هست ولی متفاوته سیاست فقط اینه که مردارو میشه با پنبه سشونو برید یعنی با محبت و صبوری اونی میشه که میخوای

منظورم اینه اگه اگه خوب نیست حتی بهش فکر نکنم.اگه خوبه بگین چیا مدنظرم بگیرم که اگه یکی اومدمد نظرم ...

اول ایمان دوم اخلاق سوم تحقیق کن در مورد پدرش اگه پدره با زنش خوب بوده بچشمه همین میشه به نظر من چهارم قیافه و مال و....