2777
2789
واى خوش به حالت دو دلى اونم واسه دومى من اصلا كسى نيست كه دو دل شم واسه بار اول😂😂

منظورم اینه اگه اگه خوب نیست حتی بهش فکر نکنم.اگه خوبه بگین چیا مدنظرم بگیرم که اگه یکی اومدمد نظرم باشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه انتخابت درست باشه خیلیم خوبه واسه من از اولی بهتره ولی میگم کاش ازدواج نکرده بودم

چه مدت بعد ازدواج دوم کردی عزیزم ؟؟؟ 

اخه مطلقه بودن یه حسه بدی به ادم میده .من تو مراحله طلاقم .نمیتونم برم تو مردن یه نگاه خاصی دارن هر چیم خودمو گول بزنم که نه اینطور نیس دقیقا بد نگات میکنن

عزيزم ي چيزي بگم هزارتا مورد تو همين تاپيكا خوندم كه ازدواجاي دوم عالي داشتن

فقططططط زود عقد نكن شناخت پيدا كن

منم از همين زود عقد كردن ضربه خوردم و خداروشكر يك سالم زندگي نكردم سريع دمشو چيدم و مطمئنم خدا بهترين فرصتارو دوباره بهم ميده

وليييييي به قول دوستان ديگه از ي جا دوبار نبايد ضربه خورد

بیاین اینجا از تجربه های زیباییتون بگید 👇https://www.instagram.com/skin_beauty_care1/
چه جوری انتخاب کردی؟مشاور رفتی؟نامزد چندوقت بودی؟سیاست چیه؟چیکارا میکنی ؟چیکارا نمیکنی؟

مهم شناخت از طرف مقابله.. اینکه اجازه بدی خانوادت کامل درباره طرف تحقیق کنن. ببینی پرونده اش سیاه نباشه. کار داشته باشه تحصیلات. اعتقاد به اصول دین داشته باشه ک اگر داشته باشه به تو ظلم نمیکنه.. خانواده ی بنام و بی دردسری داشته باشه. اینم مهمه. خوده طرف اهله دوست دختر بازی و سیگار و مشروب و رفیق بازی نباشه. خلاصه مردی ک از هر نظر حالا عالی نباشه ولی چیزه بدی تو کارنامه اش نباشه و مهم تر از همه عجله نکن.. هر چند سال لازمه مجرد بمون ولی از سره تنهایی و فشار هیییییییچ وقت ازدواج نکن