2777
2789
عنوان

بیاین بگم دیشب چی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 3928 بازدید | 145 پست

عزیز دلم، اوایل زندگی آقایون بدون فکر کردن یه کارهایی می کنن که خانم ها رو ناراحت می کنه. وقتی واسش مهمه که از دلت در بیاره کار خوبی کردی که کوتاه اومدی. اونم بعد از این حواسش به رفتارهاش هست. 

خوشبخت باشید

[QUOTE=92785467]شوهرمم همینجوره،بهتر بزارخونه باشن دلشون هوای دوست و رفیق نکنه، اگه ی روز ازخونه بره ...

اونا خودشون بیشتر نگران‌خودشونن! اینقدر سرکارخستگی میکشن که دلشون میخوادفقط خونه باشن!!!!!!

گفته ‏"یَداللَهِ فَوقَ أَیْدِیهِم"دهیعنی بنده‌ی من ‏نگران فردایت نباش‏از اَفعال آدم‌ها دلگیرنشو‏کاری ازآنها‏برنمی‌آید،دستت را به من بده،‏تا من نخواهم برگی از درخت نمی‌افتد  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس تو که انقدر سریع میبخشی و مطمینا بعدش رفتی سراغ ....چرا باعث ناراحتی ملت میشی که گریه کردم و زار ...

دست خودم نیس اخه

کلا نمیتونم ازش ناراحت باشم

میدونم خیلی احمقانه س

اما اگ چیزی بهش بگم خودم بدتر میشکنه دلم

عزیز دلم، اوایل زندگی آقایون بدون فکر کردن یه کارهایی می کنن که خانم ها رو ناراحت می کنه. وقتی واسش ...

خیلی التماس کرد حتی گفت ب پات میوفتم

نتونستم نبخشمش

مرسی عزیزم

سلام خواهر خوبم  مرسی شما خوب هستین  عید شما هم مبارک  چه خبر  نیستین کم پید ...

خیلی ممنون برادر

منم خوبم 

آره چند روز دیگه کنکور دارم اصلا نباید بیام ولی از رو هم نمیرم آخه😐 همچنان میام ولی کمتر

اونا خودشون بیشتر نگران‌خودشونن! اینقدر سرکارخستگی میکشن که دلشون میخوادفقط خونه باشن!!!!!!

اتفاقا این چند وقته بیکاره قشنگ تا شیش صبح بیداره تو گوشیشه،منم یازده میخابم هفت ک پامیشم اون هنوز بیداره،بعد میخابه تا پنج هشت عصر

»» این همه تــو..... یـبارم مـن !!! 
خر شدنت مبارک عشقم😂منم همیشه همینجوری خر میشم،تازه سر مسایل خیلی بدترررر،حالا ی سینما ک چیزی نیس

نمیتونم بیشتر از یه ساعت قهر باشم طولانی ترین قهرم نصف روز بوده

😐😐😐کلا زودم خر میشم

بگه عشقم فقط

😑😑😑😑

استارتر من فقط در صورتی میبخشیدم که اقا امروز خونه بمونه من با دوستام برم دور دور شدیدا اهل تلافیم

امروز سرکاره

😐منم ک خر 

زنگ ک زد خیلی خوب باهاش برخورد کردم