2777
2789
عنوان

بیاین بگم دیشب چی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 3928 بازدید | 145 پست
امروز سرکاره 😐منم ک خر  زنگ ک زد خیلی خوب باهاش برخورد کردم

استارتر جون لااقل دیگه یه امروزو سرسنگین رفتار می کردی آخه 😐

چرااااااا چطور میتونیییییییی

انقدر منو حرصم نده

در ضمن ببخشید وسط درد دلای شما احوال پرسی کردم آبجی نازم😍😙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی التماس کرد حتی گفت ب پات میوفتم نتونستم نبخشمش مرسی عزیزم

اون به پا افتادنا به خاطر خودت نبود واسه مسایل دیگه بود که خودت میدونی اگه خدایی نکرده یکی رزرو داشته باشه یه معذرتم نمیخواد خیالت راحت

یاد من باشد کاری نکنم که به قانون زمین بر بخورد
اون به پا افتادنا به خاطر خودت نبود واسه مسایل دیگه بود که خودت میدونی اگه خدایی نکرده یکی رزرو داشت ...

نمیدونم

ولی میدونم اشتباه کردم اینقد زود باهاش مث قبل برخورد کردم

این کوتاه اومدنا خوب نیس

اخرش من بی تفاوت میشم و اون بی تفاوتتر

واااای دقیقاااا😐😐نمیدونم خوبه یا بد

خودم ای حرص میخورمممم

مثلا  ی بار 12 ساعت نبود منم هرچی گوشیش میگرفتم زنگ میخورد ولی جواب نمیداد منم داشتم از نگرانی میمردم  گفتم اره اگ بیاد باهاش حرف نمیزنم زنگ بزنه جوابشو نمیدم بعد ک اومد مثل خر ذوق کردم ک سالمه ی ذره هم بیشتر نشد قهر کنم  ایششش 

یک عدد اتیش پاره هستم   عاشق پیتزا و کرانچی    اگ سرت برای دعواا درد میکنه بامن نحرف   کم نمیارم کینه ای نیستم   ولی صلاح نمیدونم واق واق بعضیا رو بی جواب بزارم   اها راستی دوست عزیز تاپیک من ماله منه پس اگ شما ناراضی هستی حق نداری گزارش بزنی 😕 و در اخر انکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست❤    
😑تو منی یا من تو ام 

😂😂😂 ی روحیم در دو بدن 

همزاد کی بوده توو

یک عدد اتیش پاره هستم   عاشق پیتزا و کرانچی    اگ سرت برای دعواا درد میکنه بامن نحرف   کم نمیارم کینه ای نیستم   ولی صلاح نمیدونم واق واق بعضیا رو بی جواب بزارم   اها راستی دوست عزیز تاپیک من ماله منه پس اگ شما ناراضی هستی حق نداری گزارش بزنی 😕 و در اخر انکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست❤    
نمیتونم بیشتر از یه ساعت قهر باشم طولانی ترین قهرم نصف روز بوده 😐😐😐کلا زودم خر میشم بگه عشقم فق ...

😂خداروشکر.خ خوبه.ولی متاسفانه مردا تو زندگی اصلا به این چیزا اهمیتی نمیدن،مخصوصا وقتی ی چندسال بگذره،دیگه از ناز کشیدن هم خسته میشن.سعی کن همیشه مسائل رو با حرف زدن حل کنی تا همه چی براش شفاف باشه و بشناسدت،وقتیازچیزی ناراحت میشی همون موقه بگو،نذارتو دلت

⛔ 🚫 ⛔جون مادرت لایک نکن منو🙏صپاص