مثلا ی بار 12 ساعت نبود منم هرچی گوشیش میگرفتم زنگ میخورد ولی جواب نمیداد منم داشتم از نگرانی میمردم گفتم اره اگ بیاد باهاش حرف نمیزنم زنگ بزنه جوابشو نمیدم بعد ک اومد مثل خر ذوق کردم ک سالمه ی ذره هم بیشتر نشد قهر کنم ایششش
یک عدد اتیش پاره هستم عاشق پیتزا و کرانچی اگ سرت برای دعواا درد میکنه بامن نحرف کم نمیارم کینه ای نیستم ولی صلاح نمیدونم واق واق بعضیا رو بی جواب بزارم اها راستی دوست عزیز تاپیک من ماله منه پس اگ شما ناراضی هستی حق نداری گزارش بزنی 😕 و در اخر انکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست❤
یک عدد اتیش پاره هستم عاشق پیتزا و کرانچی اگ سرت برای دعواا درد میکنه بامن نحرف کم نمیارم کینه ای نیستم ولی صلاح نمیدونم واق واق بعضیا رو بی جواب بزارم اها راستی دوست عزیز تاپیک من ماله منه پس اگ شما ناراضی هستی حق نداری گزارش بزنی 😕 و در اخر انکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست❤
نمیتونم بیشتر از یه ساعت قهر باشم طولانی ترین قهرم نصف روز بوده 😐😐😐کلا زودم خر میشم بگه عشقم فق ...
😂خداروشکر.خ خوبه.ولی متاسفانه مردا تو زندگی اصلا به این چیزا اهمیتی نمیدن،مخصوصا وقتی ی چندسال بگذره،دیگه از ناز کشیدن هم خسته میشن.سعی کن همیشه مسائل رو با حرف زدن حل کنی تا همه چی براش شفاف باشه و بشناسدت،وقتیازچیزی ناراحت میشی همون موقه بگو،نذارتو دلت