2777
2789
عنوان

بیاین بگم دیشب چی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 3928 بازدید | 145 پست

دیگ کلی نقشه کشیده بودم ک مثلا بخوابم ک ناراحت شه و اینا

نشد دیگه

فقط چشم بند بستم و رفتم زیر پتو

اومد تو اتاق

گفت سلام عشقم

جوابش ندادم

گفت ب این زودی خوابت برد خانوم 

بازم جواب ندادم لباساش عوض کرد اومد کنارم خوابید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط نگو شب جمعه هم داشتی استاتر 😂😂

ببخشیدا به همچسن مردایی باید به کل بی محلی کرد

واسه شفای همه بیماران صلوات... خاصه داداشم جوونن گلم عشقم که تو 24 سالگی ام اس گرفته... تو رو خدا هر کی دید صلوات بگه براش... غم نبینین
دیگ کلی نقشه کشیده بودم ک مثلا بخوابم ک ناراحت شه و اینا نشد دیگه فقط چشم بند بستم و رفتم زیر پتو ...

احتمالا باهاش .....داشتی بگی نه تعجب میکنم

یاد من باشد کاری نکنم که به قانون زمین بر بخورد

بجزعروسی دوستاش همکاراش وکارهاش جایی حق نداره بره چهههه برسه سینمااااااا

خودشم اخه تایک ونیم شب برو بپرس ازسینماچی ببین تایک ونیم شب بازبودن؟؟؟؟؟

ببخشین من بودم اصلا باورنمیکردم اصلا وبه همین دلیل میکشتمش

کاش دنیاهم دنده عقب داشت

کاسه های داغ تر از آش شاید بخواد ببخشتش

شما اجازه نمیدیییین؟؟؟؟؟🤣🤣🤣🤣

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

کلی حرف تو دلم بود اخه من یک ماه بود درست و حسابی ندیده بودمش تازه هم عروسی کردیم 

اما انگار لال شده بودم 

هی صدام میزد نازمو میکشید اما نمیتونسم یه کلمه حرف بزنم خیلی گیر شد که عشقم تو رو خدا نگام کن جون من نگام کن ک منم بغضم ترکید 

چشم بندو پرت کردم و شروع کردم گریه کردن اونم خیلی شوک شده بود فقط نگام میکرد منم از ته دلم زار میزدم 

به اینک چقد بی معرفته

کاسه های داغ تر از آش شاید بخواد ببخشتش شما اجازه نمیدیییین؟؟؟؟؟🤣🤣🤣🤣

بخشش لازم نیست😂😂😂

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
بخشش لازم نیست😂😂😂

اعدامش کنید😄😄😄😄

جان هر کی دوسش دارین جان مادرتون اول قشنگ بخونید پست آدمو بعد سعی در مچ گیری یا تکه انداختن کنید وگرنه فقط خودتون ضایع میشین به چی قسمتون بدم درست حسابی بخونید کامنتا و پستارو؟؟!!