2777
2789
عنوان

دلتنگی و غصه

35 بازدید | 23 پست
نمیدونم چیکار کنم نمیدونم برای چی همیشه غم داشتم و دارم شوهرم امروز تعطیلی از 6 صبح پاشده رفته و اصلا یه زنگ یا پیام هم نداده خیلی متاسفم که باهاش ازدواج کردم خیلی متاسفم که تنهام همیشه اینجوریه همیشه
بچه نداری
میان ارزوی تو و معجزه خداوند دیواری است به نام اعتماد...پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد.ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب چرا قهر کردین؟دلیل؟
میان ارزوی تو و معجزه خداوند دیواری است به نام اعتماد...پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد.ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم...
مردا فقط حرف میزنن. قابل توجه آقای ماهشهر. همه میگن دنبال همدم هستیم ولی بعد ازدواج بازم دنبال خوشگذرونی خودشونن
حالم خوب است... اما در حالت خنثی به سر میبرم...نه خوشحالم...نه ناراحت
سمیه جان رفتی عزیزم؟؟ما منتظریم
آدم باید بلد باشه چطوری تنهایی خوش بگذرونه. اگه دوست یا همسر آدم پایه بود چه بهتر و با هم خوش میگذرونیم ، نبود زانوی غم به بغل نمیگیریم .
 لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
دست پیش گرفته پس نیوفته تازگی فهمیدم قبل ازدواج با یه خانم دوست بوده بهش پیام داده بود و مفصله از گوشی شوهرم شمارشو برداشتم و آخرش خود شوهرم اعتراف کرد که دوستش بوده اون زنه میگفت باز مزاحمش میشه و شوهرم میگه دروغه حالا اینا یه طرف خیلی بهش فشار آوردم که خونه بخر و این چیزا میگه خونه بابامو میسازیم منم شرط ضمن عقد نوشتم که خانه مستقل از خانه پدری .. میگم خونه بابات نمیشه سر اون قهر کرده که چرا نمیشه منم کوتاه نمیام سابقه خرابش الانم داره حرفها و قولهای خودش رو فراموش میکنه
به نظرمن تامیتونی جو خونه رو ارام و گرمنگه داره هیچ وقت قهرنکن سر به سرش نزا اینجوری ترجیح میده درکنار شما باشه
روزهای سخت تموم شد و همسرم به ارزویش رسید پیشاپیش ممنونم خدایااااااااا