2777
2789
عنوان

دلتنگی و غصه

| مشاهده متن کامل بحث + 35 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا موضوع خونه حل شدنیه ولی موضوع اون ارتباط؟!!
میان ارزوی تو و معجزه خداوند دیواری است به نام اعتماد...پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد.ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم...
اره بچه ها راست میگن برو باشگاه برو دوره ارایشگری اینقدر خوش میگذره تازه کلی چیز یاد میگیری یا برو کلاس زبان.بچه هم که نداری راحت
میان ارزوی تو و معجزه خداوند دیواری است به نام اعتماد...پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد.ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم...
عزیزم اولا بدبه دلت رانده اگه با اون دوس بود که گدشته و باتو لزدواج کرده دوس دخترش ازدواج نکرده؟
روزهای سخت تموم شد و همسرم به ارزویش رسید پیشاپیش ممنونم خدایااااااااا
شوهر من لجبازه اصلا نمیتونه درک داشته باشه خونه خودش نمیخواد بخره اول ازدواج پدرم چون خونه نداشت قبول نمیکردش اما بهم قول دادکه تا یکی دو سال میخره الان بیشتر از 4 سال گذشته .. اصلا به فکر نیست فکرش پیش چیزای الکی هست ... حتی پس انداز خودم و طلاهامو میگم بفروش .. اما خودش نمیخواد حواسش به زندگی نیست موقع شروع پیکان داشت الانم همونه واقعا من خیلی خودم رو پایین آوردم فکر میکردم تلاش خواهد کرد.