2777
2789
عنوان

به نظرتون چکار کنم کمکم کنید.

285 بازدید | 35 پست

پدر من ده سال پیش رفت انگلیس ک کارای ماهم درست کنه بریم ✈من که عاشق شدم عروسی کردم 👰حالا کارای مامانم درست شده قرار تا دوماهه دیکه بره و من تنها میمونم😢😢😄 منم ک نمیتونن ببزن تا شوهرم اجازه نده.ب شوهرم میگم بیا بریم بعد اینکه مامان رفت ماهم بریم میکه نه دوست ندارم .خیلی غمگینم منم عصبی شدم گفتم من میرم اما بدون تو الکی گفتم که میرم ولی خیلی دلم میخواد پیش خانوادم باشم..بابام ک داداشاش اونجا بودن اون سالها رفت اما نمیتونه بیاد فعلا.مامانم قانونی میره.برام دعا کنید بزاره حداقل برای تفریح برم شش ماه بمونمو برگردم..🙏.خیلی سخته بدون خانواده باز مامانم بود کمتر احساس دلتنگی میکردم اما بره سخت میشه

خدایاااااااا.خودت حواست به نی نی تو راهیم باشه.🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلی سخته

کاش شما که تو برنامتون بود قبل از ازدواج شرط میکردید اگه لازم شد باید  برید اونور

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
اره خیلی سخته کاش شما که تو برنامتون بود قبل از ازدواج شزط میکردید اگه لازم شد بای  برید اونور

ما اصلا نا امیذ شده بودیم فک نمیکردیم درست شه

خواهر برادر ندارین

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
برای تفریح که مانعت نمیشه میشه؟

میگه برای تفریح بری تنها چکاربازم مخالفت میکنه..منم ترسوندم گفتم یجور میرم ک دیگه هیچوقت نمیام .اما گفتم حامله شم کل دوران بارداریمو میرم اونجا.ک حرف نزد

میگه برای تفریح بری تنها چکاربازم مخالفت میکنه..منم ترسوندم گفتم یجور میرم ک دیگه هیچوقت نمیام .اما ...

خب وقتی میگی میرم نمیام میترسه نمیزاره بری آروم باهاش صحبت کن خودتو دلتنگ خانواده نشون بده دلش نرم شه 😉

عزیزم اگر ازدواج کردین 6 ماه خونتون رو ترک میکنید که پدر و مادرتون که چندین ساله باهاشونید رو ببینید ، کمی شما عجله کردین برای ازدواج تون. 

مطمعن باشید اگر برعکس بود مادرتون پدرتون رو ول نمیکرد بیاد پیش شما 6ماه. اگر باهم برید و باهم برگردید بهتره . اگر بیشتر از یک هفته که خیلی هم زیاد هست نباشین اون ازدواج دیگه اون ازدواجی که رویاشو دارید نیست....