پدر من ده سال پیش رفت انگلیس ک کارای ماهم درست کنه بریم ✈من که عاشق شدم عروسی کردم 👰حالا کارای مامانم درست شده قرار تا دوماهه دیکه بره و من تنها میمونم😢😢😄 منم ک نمیتونن ببزن تا شوهرم اجازه نده.ب شوهرم میگم بیا بریم بعد اینکه مامان رفت ماهم بریم میکه نه دوست ندارم .خیلی غمگینم منم عصبی شدم گفتم من میرم اما بدون تو الکی گفتم که میرم ولی خیلی دلم میخواد پیش خانوادم باشم..بابام ک داداشاش اونجا بودن اون سالها رفت اما نمیتونه بیاد فعلا.مامانم قانونی میره.برام دعا کنید بزاره حداقل برای تفریح برم شش ماه بمونمو برگردم..🙏.خیلی سخته بدون خانواده باز مامانم بود کمتر احساس دلتنگی میکردم اما بره سخت میشه
اینجا برای اولین بار در نی نی سایت حق با همسرتون هست. دلیلی نداره 6 ماه بدون ایشون برید دیدن خانواده. با ایمو و واتسپ دلتنگیتون رفع میشه مطمعن باشید.انشالله دوتایی باهم برید و خوش بگذره بهتون
عزیزم چون متاهلی ، اگر برعکس بود و شوهرتون بخاطر مامان و باباش شمارو 6ماه تنها میذاشت قبول میکردین؟
بجان خودم اگه مادر شوهرش به شوهرش بگه همین ایران 6 روز بدون زنت بیا بمون همین خانوم میاد یه تاپیک میزاره که مادرش داره زندگیمونو خراب میکنه و به دادم برسین😂
[QUOTE=92777151]بجان خودم اگه مادر شوهرش به شوهرش بگه همین ایران 6 روز بدون زنت بیا بمون همین خانوم میاد یه تاپیک می ...[/QUOمن ب حرف شوهرم گوش میکنم نمیخوام اختلافی پیش بیاد میدونی چرا چون یه مادر داره ک ی وی بخواد ب من یا ب شوهرم بکه شوهرم همچین جوابشو میده ب من میگه خونه مامانم نرو دلیلی نداره وقتی کاری داره تو میری بهش کمک میکنی.منم از رو دلسوزی .