2777
2789
عنوان

به نظرتون چکار کنم کمکم کنید.

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا برای اولین بار در نی نی سایت حق با همسرتون هست. دلیلی نداره 6 ماه بدون ایشون برید دیدن خانواده. با ایمو و واتسپ دلتنگیتون رفع میشه مطمعن باشید.انشالله دوتایی باهم برید و خوش بگذره بهتون

عزیزم چون متاهلی ، اگر برعکس بود و شوهرتون بخاطر مامان و باباش شمارو 6ماه تنها میذاشت قبول میکردین؟

بجان خودم اگه مادر شوهرش به شوهرش بگه همین ایران 6 روز بدون زنت بیا بمون همین خانوم میاد یه تاپیک میزاره که مادرش داره زندگیمونو خراب میکنه و به دادم برسین😂

خیلی ممنون میشم اگر کمتر خالی ببندی و مردمو سرکار نذاری. با تشکر 

وا مگه عقده ایم یا بچه ام ک بخوام خالی ببندم.دلیلی نداره..چقدر عجیب

خدایاااااااا.خودت حواست به نی نی تو راهیم باشه.🙏
بجان خودم اگه مادر شوهرش به شوهرش بگه همین ایران 6 روز بدون زنت بیا بمون همین خانوم میاد یه تاپیک می ...

👏👏👏👏👏 گل گفتین

ولی به لحاظ روانشناسی درست نیست این حرکت.

یعنی ده ساله مامان بابات همو ندیدن ؟

نه .عمو و زن عموم که پانزده ساله ندیدن زن عموم بخاطر خانوادش نرفت کارشم درست شد اما نرفت.اما جدا نشدن بچه هاشم یکیش اونو ره دوتاش اینور.

[QUOTE=92777151]بجان خودم اگه مادر شوهرش به شوهرش بگه همین ایران 6 روز بدون زنت بیا بمون همین خانوم میاد یه تاپیک می ...[/QUOمن ب حرف شوهرم گوش میکنم نمیخوام اختلافی پیش بیاد میدونی چرا چون یه مادر داره ک ی وی بخواد ب من یا ب شوهرم بکه شوهرم همچین جوابشو میده ب من میگه خونه مامانم نرو دلیلی نداره وقتی کاری داره تو میری بهش کمک میکنی.منم از رو دلسوزی .

چرا اینقد مردا مظلومن آخه؟؟؟؟ شما میخوای شیش ماه بزاری بری باز داری میگی مرد یروزم تنها باشه کارشو ...

تو دعا کن رازی بشه .من برم میام ب چیزای منفی هم فک نمیکنم.من پدرمو ده سال در اغوش نگرفتم دختر خوب عروس شدنمو ندید 😢😢