گندمک70 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 261 عنوان ضعف پا 1208 بازدید | 11 پست بچه ها من یه درد بی درمون دارم عضله پشت ساق پام اکثر مواقع حالت ضعف و بی قراری دارن,بیشتر شبا ولی گاهی توی روز حین راه رفتن اینجوری میشم,دکتر رفتم تشخیصی نداد ازمایش سی بی سی هم دادم نرمال بود مادر و برادرمم اینجوری میشن..کسی تجربه کرده؟ 1398/03/17 | 02:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 74503 سی بی سی که بدرد نمیخورهیا کمبود ویتامین و کلسیم داری یا کیست یا دیسک
سهی13612 عضویت: 1393/11/29 تعداد پست: 949 یکی از علائم کم کاری تیرئید ضعف عضلانیه ..تا حالا ازمایش دادین آرزو میکنم روزی برسه که وقتی دلتون براش تنگ شد فقط کافی باشه که از این پهلو به اون پهلو بشید
گندمک70 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 261 تیرویید بله ازمایش.دادم,ویتامینم میخورم,پتاسیم نمیدونم..دیسک هم ی درد موضعی توی ستون مهره هام دارم ک موقع لمس درد داره حالت معمولی نه کیستم ندارم
سهی13612 عضویت: 1393/11/29 تعداد پست: 949 اگه منظورتون گرفتگی ساق پاس .احتمالا خونتون غلیظه یا منیزیم بدنتون کمه آرزو میکنم روزی برسه که وقتی دلتون براش تنگ شد فقط کافی باشه که از این پهلو به اون پهلو بشید
گندمک70 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 261 اگه منظورتون گرفتگی ساق پاس .احتمالا خونتون غلیظه یا منیزیم بدنتون کمه گرفتگی نه,یه حالتیه ک باید یه چیز سنگین بذار رو پاهام تا ارومتر بشه
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92857 حتماااااا چکاب بده آهن منیزیم ویتامین گروه بی و دی رو مخصووووصا دی رو چک کن کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92857 https://t.me/joinchat/B26oMk2xNdGlKc3p4uA-Ig کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92857 اینم لینک گروه کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
sogol70 عضویت: 1396/04/06 تعداد پست: 1057 سلام خانم شما چکار کردید برای این مساله؟شوهرم منم چند ساله این مشکل و داره و واقعا موندم چیکار کنم میشه یه صلوات برای رفع گرفتاری ام بفرستید
رستارونیکا عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 40 سلام خانم شما چکار کردید برای این مساله؟شوهرم منم چند ساله این مشکل و داره و واقعا موندم چیکار کنم سلام مشکل شوهر شما واسه ضعف پا درمان شد همسر من هم دقیقا همین مشکل رو داره