2777
2789
عنوان

IUI😭😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 70 پست
ان شاالله زودتر نتیجه بگیرین بچه ی من چندروزه که بدنیا اومده پارسال اینموقع اصلا فکرشم نمیکردم سال ...

مرسی هزیزم منم فک کنم این سری برم ای یو ای دیگه، ۵ ماه لتروزول خوردم الانم شوهرم داره مثلا قرص میخوره ک اونم یکی در میون

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهت بگم خندت میگیره . 11 سال  شوهرم واریکوسل داشت 4 سال پیش عمل کرد از اون موقع جفتمون مشکلی ن ...

منم دو ساله اقدامم، چهار ماه پیش همسرمو دکتر صفری نژاد عمل واریکوسل کرده و گفت بیستم همین ماه بره آز اسپرم که ببینیم تاثیر مثبت داشته یا نه

خونمون نزدیکه رویانه، اونجا هم دولتیه؟ کسی بوده اونجا iui کرده باشه؟ هزینه اش؟

خیلی نگرانم، تورو خدا برام دعا کنین

وای استارتررررر دکتر منم همینو گفته بوددددد..گفته بود چون تنبلی شدیدی بهتره بعد یه دوره امپول بری ای ...

سارا باردار شدی؟؟؟ 😍

منو یادته؟ 

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
این دکتر تهران هست؟

بله عزیزم ...تو جردنه .بزن تو نت میاد ...

یادمه اون روزی که این حرفا رو بهم زد از مطب تا خونه گریه کردم.‌‌..اومدم خونه به شوهرم گفتم من دیگه پیش این دکتره نمیرم...ولی باور کن الان همش دعاش میکنم که خدا خیرش بده حقیقتو بهم گفت بیخود سرمو با این دارو اون دارو گرم نکرد...دقیقا هرچی که گفت شد...الانم که هفته ۶ بارداری هستم تحت نظر خودشم