2777
2789
عنوان

IUI😭😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 70 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درکت میکنم ولی اینجوری نگو، شرایطت از خیلیا تو همین سایت بهتره، خدارو شکر کن همیشه زودتر جواب میگیری ...

مرسی عزیزم شما بارداری واسه ما خیلی دعا کن خدا نی نیتون رو براتون حفظ کنه

اره ولی چرا من نباید راحت مثل بقیه باردار بشم😟

چرا اینجوری فکر میکنی...الان همه درگیر این قضایا هستن...منم با iuiباردار شدم...باید خدارو شکر کنی که الان علم پیشرفت کرده که امثال ماها میتونن بچه دار شن ..‌اگه قدیم زندگی میکردیم که به ماها میگفتن نازا😞😞

مرسی عزیزم شما بارداری واسه ما خیلی دعا کن خدا نی نیتون رو براتون حفظ کنه

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه

من خودم یبار آی یو آی کردم نشد، دوبار سقط کردم، برا بار دوم خواستم ای یو ای کنم دارو مصرف کردم دکترم انجام نداد گفت یه دونه تخمک داری نکنی بهتره ، قرار بود اسفندو فروردین بگذره برم آی وی اف، اسفند خود به خود باردار شدم😍 معجزه امام رضا بود برام، هیچوقت ناامید نشو

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
چند وقت اقدامی

بهت بگم خندت میگیره . 11 سال 

شوهرم واریکوسل داشت 4 سال پیش عمل کرد از اون موقع جفتمون مشکلی نداریم ولی نمیشه قبل عملش زیاد پیگیر نبودم ولی بعد عملش همش میرم دکتر

با بار اول؟ میترسم مثل خیلیا دیگه ک چند بار انجام دادم نگیره. هزینش چقدر شد؟

بار دوم

دوبار باهم هزینه ی کلش کمتر از یه میلیون شد.شاید هر دفعه هزینه کل سیصد چهارصد تومن(هزینه سونو و ویزیت و دارو و آی یو آی..)

واسه خود آی یو آی 43 هزار تومن ازم گرفتن

چون من رفتم مرکز ناباروری دولتی که 85 درصد تخفیف داره

تو همه ی شهرها هم هست.فقط کافیه سرچ کنی تو گوگل آدرسشو ببینی کجای شهرتونه