2777
2789
عنوان

بوی بد بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 48 پست

موبر استفاده کن هفته ای یکبار

مام باعث کیست سینه میشه

نینی قشنگم🙂 مامان و بابای مهربونت دلشون برات یه ذره شده 🥺بدو از بهشت بیا تو دل مامانیت که دیگه طاقت دوریتو نداره😪قررربونت برم خیییلی دوست دارم😍🥰

دئودرانت زیر بغل رکسونا اسپورت عااالیه دو ساعت تو باشگاه ورزش نیکنم ی ذره بو عرق نمیدم

سعی پیاز و ادویه کمتر مصرف کنی

ولی خوبه خودت میدونی مشکلتو بعضیا تو خیابون بوی گند میدن ی من هم مالیدن صورتشون

من کاربر قدیمی هستم بسته بودم دوباره اومدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید بخاطر مواد غذایی ک میخوری 

یا مشکل غدد یا ... بنظرم دکتر بری ریشه ای مشکل رو حل کنی بهتره 

مام و غیره زیاد خوب نیس گلم نباید جلوی روزنه های پوست رو مسدود کنی سموم تو بدنت زیاد میشه 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
فقططططط مرداب سنگ منم اینطوری بودم ولی درمانش فقط همینه عالیه تا ی هفته هم نری حموم بو نمیگیره

وای توروخدا از سنگ مرداب استفاده نکنید خطرناک ترینه

شنیدم سرطان خون و سینه میاره هیچکس ازش خوب نمیگهههه منم یه مدت استفاده میکردم خیلی ترسیدم گذاشتم کنار

دئودرانت زیر بغل رکسونا اسپورت عااالیه دو ساعت تو باشگاه ورزش نیکنم ی ذره بو عرق نمیدم سعی پیاز و ا ...

وای نه توروخدا من روانی میشم از بوی زیریغل خودم اعصابم خوردمیشه اه چندشم میشه

عروسی کردم😄
مام صابونی رکسونا ( ضد حساسیت )

۳۰ تومن شده😐

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

اگه چاره ای نیست کرم cliven بگیر قیمتش 70 تومنه ولی می ارزه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
وای توروخدا از سنگ مرداب استفاده نکنید خطرناک ترینه شنیدم سرطان خون و سینه میاره هیچکس ازش خوب نمیگ ...

نه بابا من تحقیق کردم گرد نقره ست ک اتفاقا برای پوست بد نیست.تنها چیزیه ک عرقو بدون عوارض بدون بو میکنه مطمین باش مام و اسپری بدن بدتر سرطان زان

به ارواح حدم...نیستی در جدّم 
جدی؟؟؟؟؟؟ ۳۰ تومن؟ 

والا بخدا تو هایپر بود ۲۹.۴۰۰

تازه هایپر زیر قیمت میده😐

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟