2777
2789
عنوان

بوی بد بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 48 پست
وای نه توروخدا من روانی میشم از بوی زیریغل خودم اعصابم خوردمیشه اه چندشم میشه

عزیزم منم زیربغلم خیلی عرق میکنه فقطم ضد عرق مردونه استفاده میکنم خیلیم راضیم اما مدام میزنم به زیر بغلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳۰ تومن شده😐

یهو گرون شد ... ولی خب فعلا کم هزینه ترین راه  برای بوی خوب دادن 🙈

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
والا بخدا تو هایپر بود ۲۹.۴۰۰ تازه هایپر زیر قیمت میده😐

من ابان خریدم ۱۳ تومن توی فروشگاه هفت

بعدش رفتم یکی که اسپری هستشو خریدم

دوباره میخواستم مام صابونی بخرم چه خبر بدی دادی بهمون🙄😐

نه بابا من تحقیق کردم گرد نقره ست ک اتفاقا برای پوست بد نیست.تنها چیزیه ک عرقو بدون عوارض بدون بو می ...

پس سنگ مرداب خوبه؟شما استفاده میکنی راضیی؟

عروسی کردم😄
من ابان خریدم ۱۳ تومن توی فروشگاه هفت بعدش رفتم یکی که اسپری هستشو خریدم دوباره میخواستم مام صابون ...

خودمم تازه رفتم دنبالش شوک شدم

منم باره اخر ۱۳ خریده بودم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
مرسی عزیز بوی بد ک نمیده؟؟میخام خوشبو هم باشه...

میگم محلول ضدجوش و باکتریه خوشبو کننده میخوای مام بگیربادی اسپلش بزن اینی ک من میگم بدون بو هست اگه میخوای بدنت بوی خوب بده اونارو بزن چون ب زیر بعلت این محلولو بزن ی ازمایش هورمونی و غدد بده

من میزدم اما اثر نداشت مال شما واسه کدوم کارخونست؟؟

آردن

فیروز

یه مارك دیگه هم قبلا گرفته بودم اسمش یادم نیست

در كل زینك اكساید بودنش مهمه

من كه واقعا راضیم 

قبلا مام میزدم حالت چسبندگی داشت واینكه هر روزم باید مام میزدم. ولی زینك فقط حموم به حموم میزنم

آنچه درست است را انجام دهیم...نه آنچه اكثریت باور دارند...
میگم محلول ضدجوش و باکتریه خوشبو کننده میخوای مام بگیربادی اسپلش بزن اینی ک من میگم بدون بو هست اگه ...

هورمونی ادم بده کافیه؟

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟