2777
2789
عنوان

کیا پسر حدود ۱۰ سال دارند بیان لطفا

161 بازدید | 11 پست

پسرم ۱۰ سالشه عصرا میره تو حیاط مجتمع که زندگی میکنیم بازی چتد تا بچند که همسن و سالند و با هم همبازیندو این چند تا باهم مثل یه گروهندهمشون هم بچه های خوبیند به جز یکیشون که به ظاهر خیلی مودبه ولی وقتی بچه ها باهمند فحش های خیلی زشت میده که پسرم وقتی میاد خونه ازم میپرسه این یعنی چی و امروز فهمیدم اصطلاحات معتادا مثل کراک و شیشه و چی میکشی و،،، استفاده میکنه نمیدونم چیکار کنم دلوامسم دلن میخواد دیگه با این پسره بازی نکنه ولی نمیشه که بگم فقط بخاطر اون نرو تو حیاط و با بقیه دوستات هم بازی نکن چیکار کنم؟؟؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین عزیزم بنظرم صحبت کردن با مادر اون بچه هیییچ فایده نداره سعی کن بچتو طوری تربیت کنی که اعتماد به نفس و اراده قوی داشته باشه و بقولی خودش عاقل باشه ن جامعه پر از ادمای خوب و بد نمیتونی با همه دعوا کنی یا بحث کنی که چرا چیزی به بچت یاد دادن اگه میدونی بچه عاقلیه بهش بگو پسر خوبی نیست سعی کن باهاش حرف نزنی اگرم نه که کاری کن تو خونه سرگرم شه کمتر بره بیرون 

سلام به نظرم نذار بده بیرون با کلاسی چیزی سر گرم کن من پسرم اصلا حق نداره بیرون ببره عادتش ندادم . ب ...

اخه پسر بچه به بازی گروهی نیاز داره کلاس به جای خودش بقیه دوستاش خوبند فقط این یکی

با آینده بچت بازی نکن الان دیگه هیچ جا امن نیست غیر از خونه  پلی استیشن یا کامپیوتر بگیر بشینه ...

بله با این کار امنیتشو از یه لحاظ تامین کردم از یه لحاظ دیگه داغون کردم

متوجه هست که اون پسر بدیه ولی کلا تاثیر پذیره

برای پسر بهترین جایگزین رفتن به کلاس ورزشه هم خسته میشه هم سرگرم هم اعتماد بنفسشو زیاد میکنه که باعث میشه تاثیر گذار باشه نه تاثیر پذیر