ریحانه۲۰۱۲ مدیر عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 794 عنوان چ موقع ساک حاملگی دیده میشه? | مشاهده متن کامل بحث + 11873 بازدید | 36 پست میخوام شنبه برم سونو ک میشه آخر هفته پنج.آخه شونم یهویی درد میگیره .خیلی استرس خارج رحمی دارم.وگرنه قرار بود هفته هفت برم.ب نظرتون ساک دیده میشه¿ 1398/03/16 | 23:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tahaaaa عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 11942 سونو معمولی یا واژینال? واژینال خاطره ی بارداری و زایمان دومم《---جدیده هاااا😄😄
عشقم_ا عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 10388 ببین الان گفتی شونه درد منم گرفتم😣🤕 انقد که تلقین رو من اثر داره ها😏 📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐
imaryamiii عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 3292 😂😂😂😂😂 من فکر میکردم فقط من اینجوریم. من استرس جدید هی ایجاد میکنم هر دفعه یه چیزی😂😂😋 الان که اینقدر مورد زیاده نمیدونم به کدوم فکر کنمیه تعدادیشم تو این سایت ایجاد میشه هاقلبش میزنه هنوز؟ سالمه؟تیغه بینیش اندازه اس؟ آزم خوب میشه؟ جای بچه خوبه؟ طول سرویکسم نرماله؟ جای جفت خوبه؟🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...
ریحانه۲۰۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 794 من هم یه وقت داشتم از بد خوابیدن هم میشه ۷هفته و ۲ روز از پریودم که گفت ۶هفته و ۶روزشه من شنبه میشه ۵ هفته کامل به نظرت دیده میشه اگه برم?
ریحانه۲۰۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 794 خواهش میکنم. حالا اگه رفتی ندید نترسیا. هفته بعد دوباره برو.چون معلوم نیست لقاحت کی بوده الکی استرس ... واژینال برم ب نظرت?
imaryamiii عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 3292 من شنبه میشه ۵ هفته کامل به نظرت دیده میشه اگه برم? ساک که احتمالا آره اما اگه قلب نداشت نترس، زوده آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...
عشقم_ا عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 10388 الان که اینقدر مورد زیاده نمیدونم به کدوم فکر کنم یه تعدادیشم تو این سایت ایجاد میشه ها قلبش میزنه ... اخ اخ گفتی یعنی.الان تو دقیقا یک هفته از من جلوتری. من نمیتونم تحمل کنم دو هفته دیگه برم غربال. دوس دارم زودتر برم. ۱۱ هفته مثلا 📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐
ریحانه۲۰۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 794 الان که اینقدر مورد زیاده نمیدونم به کدوم فکر کنم یه تعدادیشم تو این سایت ایجاد میشه ها قلبش میزنه ... یکی از علتای استرسمون اومدن زیاد ب سایته
imaryamiii عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 3292 یکی از علتای استرسمون اومدن زیاد ب سایته امان از بیکاری آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...
عشقم_ا عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 10388 واژینال برم ب نظرت? ببین به نظر من نری بهتره چون خطریه. باز بسته به نظر دکترت داره. ولی اگه واژینال میری حتماااا یه جای معتبر برو چون خیلی باعث سقط میشه 📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐
ریحانه۲۰۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 794 ساک که احتمالا آره اما اگه قلب نداشت نترس، زوده نه ب امید قلب نمیرم فقط مطمعن بشم داخل رحمه
imaryamiii عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 3292 اخ اخ گفتی یعنی.الان تو دقیقا یک هفته از من جلوتری. من نمیتونم تحمل کنم دو هفته دیگه برم غربال. دوس ... برای من که خورد به تعطیلاتدکتر کفت شنبه که من یکشنبه صبح وقت گرفتممیگن هفته ۱۲ به بعد بهترهسایت آزمایشگاه نیلو نوشته ۱۲ و ۰ روز تا ۱۳ و ۳ روز خوبه آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...
ریحانه۲۰۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 794 ببین به نظر من نری بهتره چون خطریه. باز بسته به نظر دکترت داره. ولی اگه واژینال میری حتماااا یه جای ... عه نمیدونسم خطر عم داره
imaryamiii عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 3292 نه ب امید قلب نمیرم فقط مطمعن بشم داخل رحمه قبلا سقط داشتی؟ چرا؟ آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...
katrina00 عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 241 نه ب امید قلب نمیرم فقط مطمعن بشم داخل رحمه منم الكي به خودم از اين استرس ها دادم رفتم سونو فتال پل وكيسه زرد تشكيل نشده بود ببين انقدر استرس كشيدم تا سونو بعدي افتادم به خونريزي از فكر پوچ بودنش اخرم رفتم سونو رشد كرده بود من موندمو خونريزي وامپول بنظر من توكل كن به خدا صبر كن يكم ديگه