2777
2789
عنوان

چ موقع ساک حاملگی دیده میشه?

| مشاهده متن کامل بحث + 11873 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂😂 من فکر میکردم فقط من اینجوریم. من استرس جدید هی ایجاد میکنم هر دفعه یه چیزی😂😂😋

الان که اینقدر مورد زیاده نمیدونم به کدوم فکر کنم

یه تعدادیشم تو این سایت ایجاد میشه ها

قلبش میزنه هنوز؟ سالمه؟تیغه بینیش اندازه اس؟ آزم خوب میشه؟ جای بچه خوبه؟ طول سرویکسم نرماله؟ جای جفت خوبه؟🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...
الان که اینقدر مورد زیاده نمیدونم به کدوم فکر کنم یه تعدادیشم تو این سایت ایجاد میشه ها قلبش میزنه ...

اخ اخ گفتی یعنی.‌الان تو دقیقا یک هفته از من جلوتری. من نمیتونم تحمل کنم دو هفته دیگه برم غربال. دوس دارم زودتر برم. ۱۱ هفته مثلا

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐
واژینال برم ب نظرت?

ببین به نظر من نری بهتره چون خطریه. باز بسته به نظر دکترت داره. ولی اگه واژینال میری حتماااا یه جای معتبر برو چون خیلی باعث سقط میشه  

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐
اخ اخ گفتی یعنی.‌الان تو دقیقا یک هفته از من جلوتری. من نمیتونم تحمل کنم دو هفته دیگه برم غربال. دوس ...

برای من که خورد به تعطیلات

دکتر کفت شنبه که من یکشنبه صبح وقت گرفتم

میگن هفته ۱۲ به بعد بهتره

سایت آزمایشگاه نیلو نوشته ۱۲ و ۰ روز تا ۱۳ و ۳ روز خوبه

آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...
نه ب امید قلب نمیرم  فقط مطمعن بشم داخل رحمه

منم الكي به خودم از اين استرس ها دادم رفتم سونو فتال پل وكيسه زرد تشكيل نشده بود ببين انقدر استرس كشيدم تا سونو بعدي افتادم به خونريزي از فكر پوچ بودنش اخرم رفتم سونو رشد كرده بود من موندمو خونريزي وامپول 

بنظر من توكل كن به خدا صبر كن يكم ديگه