2777
2789
عنوان

چ موقع ساک حاملگی دیده میشه?

11872 بازدید | 36 پست

میخوام شنبه برم سونو ک میشه آخر هفته پنج.آخه شونم یهویی درد میگیره .خیلی استرس خارج رحمی دارم.وگرنه قرار بود هفته هفت برم.ب نظرتون ساک دیده میشه¿

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست عزیز منم خیلی استرس خارج رحمی داشتم

رفتم الحمدلله که قلبشم تشکیل شده بود

الانم استرس غربالگریشو دارم، بعد اونم مطمئنم یه چیز جدید

پوستتو کلفت کن و استقبال غم و غصه نرو

به قول همسرم بذار پیش بیاد غصشو میخوریم

آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...
دوست عزیز منم خیلی استرس خارج رحمی داشتم رفتم الحمدلله که قلبشم تشکیل شده بود الانم استرس غربالگری ...

آره میدونم منم همینطورم.آروم بودم تا وقتی این شونه درد یهو اومد سراغم.شما چند هفته سونو دادی?

دوست عزیز منم خیلی استرس خارج رحمی داشتم رفتم الحمدلله که قلبشم تشکیل شده بود الانم استرس غربالگری ...

😂😂😂😂😂 من فکر میکردم فقط من اینجوریم. من استرس جدید هی ایجاد میکنم هر دفعه یه چیزی😂😂😋

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐
آره میدونم منم همینطورم.آروم بودم تا وقتی این شونه درد یهو اومد سراغم.شما چند هفته سونو دادی?

من هم یه وقت داشتم‌ از بد خوابیدن هم میشه

۷هفته و ۲ روز از پریودم که گفت ۶هفته و ۶روزشه

آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...
ممنونم عزیزم

خواهش میکنم. حالا اگه رفتی ندید نترسیا. هفته بعد دوباره برو.چون معلوم نیست لقاحت کی بوده الکی استرس نگیری واسه نی نی خوب نیست

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐