2821
2789
عنوان

تاپیک کاتیا..

414 بازدید | 11 پست

چرا ترکید مطلعین منم مطلع کنند🤔

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢

عکسشو گذاشت بعد حذف نشد همه گزارش زدیم بخاطر عکسش

اما تاپیک داستان بعد از ازدواجش ک قلاااا ترکیده بود منم بیخبرم دلم میخاس بدونم بغد ازدواجش زندگیش چطوره،،اونو نخکندی ب منن بگی؟

دلم شوهر خوب و نی نی میخاد؛یکبار جداشدم؛ تو رو خدا برام دعا کنید❤😘

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نگید دروغ بوده..من چقد ناله و نفرین آسیه خانم کردم چقد اشک ریختم

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
عکسشو گذاشت بعد حذف نشد همه گزارش زدیم بخاطر عکسش اما تاپیک داستان بعد از ازدواجش ک قلاااا ترکیده ب ...

من تا روز عروسیشو خوندم

دروغ نبود گوشیش قاطی کرد عکسش حذف نشد

عه ممنون گلم

عزیزم مجدد گذاشتم دروغ نبوده فدات بشم عکسم حذف نمیشد چون گوشیم قاطی کرده بود

ولی کاربریت قطع شده ظاهراً .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
عزیزم مجدد گذاشتم دروغ نبوده فدات بشم عکسم حذف نمیشد چون گوشیم قاطی کرده بود

کاربریت چرا بسته شده؟

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

اره نیستش چرا؟

زخاک من اگر گندم برآید،از آن گندم اگر نانی پزی مستی فزاید!                                                                     منم مستی و اصل من می عشق؛بگو از می ب جز مستی چ آید؟
اره نیستش چرا؟

کاربریش تعلیق شده..شاید خودش خواسته

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز