2777
2789
عنوان

تاپیک کاتیا..

414 بازدید | 11 پست

چرا ترکید مطلعین منم مطلع کنند🤔

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢

عکسشو گذاشت بعد حذف نشد همه گزارش زدیم بخاطر عکسش

اما تاپیک داستان بعد از ازدواجش ک قلاااا ترکیده بود منم بیخبرم دلم میخاس بدونم بغد ازدواجش زندگیش چطوره،،اونو نخکندی ب منن بگی؟

دلم شوهر خوب و نی نی میخاد؛یکبار جداشدم؛ تو رو خدا برام دعا کنید❤😘

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نگید دروغ بوده..من چقد ناله و نفرین آسیه خانم کردم چقد اشک ریختم

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
عکسشو گذاشت بعد حذف نشد همه گزارش زدیم بخاطر عکسش اما تاپیک داستان بعد از ازدواجش ک قلاااا ترکیده ب ...

من تا روز عروسیشو خوندم

دروغ نبود گوشیش قاطی کرد عکسش حذف نشد

عه ممنون گلم

عزیزم مجدد گذاشتم دروغ نبوده فدات بشم عکسم حذف نمیشد چون گوشیم قاطی کرده بود

ولی کاربریت قطع شده ظاهراً .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
عزیزم مجدد گذاشتم دروغ نبوده فدات بشم عکسم حذف نمیشد چون گوشیم قاطی کرده بود

کاربریت چرا بسته شده؟

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

اره نیستش چرا؟

زخاک من اگر گندم برآید،از آن گندم اگر نانی پزی مستی فزاید!                                                                     منم مستی و اصل من می عشق؛بگو از می ب جز مستی چ آید؟
اره نیستش چرا؟

کاربریش تعلیق شده..شاید خودش خواسته