دوستان بخوام موهامو اینشکلی کنم به صورت موقتا باید به ارایشگر چی بگم چه نوع فریه این🤔🤔فک کنم سیم تلفنیه ولی من یکم بازتر میخوام میدونین چه شکلی😬
یه نفر بیاید به خدا بگوید حتی اگر صلاح نیست حتی اگر پایان این آرزو تلخیست براورده اش کند...یه نفر بیاید به خدا بگوید حسرت زودتر از شکست ادم را از پای درمی اورد😔😔ارزوی محال من....💔💔
فر موقت همونطور که میخوای میشه ولی موهات داغون میشه خیلی هم رسیدگی میخواد ازشم خسته میشی من فر موقت کردم خیلی اذیت شدم
من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻
یه نفر بیاید به خدا بگوید حتی اگر صلاح نیست حتی اگر پایان این آرزو تلخیست براورده اش کند...یه نفر بیاید به خدا بگوید حسرت زودتر از شکست ادم را از پای درمی اورد😔😔ارزوی محال من....💔💔
فک نکنم دو سه روزه بشه من ارایشگرم عزیزم ندیدم معمولا دایم داریم همون با ژل وتافت برات اکی کنه یه روز نهایتا خیلیه توجه داشته باش ک مواد فر ریزش مو میاره باهمون روش فردایم شاید برات بکنن ولی چند روز بمونه اخه مرحله ایه ولی ریزش هزینه وقتت هدر میره.
فک نکنم دو سه روزه بشه من ارایشگرم عزیزم ندیدم معمولا دایم داریم همون با ژل وتافت برات اکی کنه ...
عزیزم با مک استایلر فر میکنن یا نه من برای یه مسافرت دو سه روزه میخوان