2777
2789
عنوان

فر مو😬😬

431 بازدید | 11 پست

دوستان بخوام موهامو اینشکلی کنم به صورت موقتا باید به ارایشگر چی بگم چه نوع فریه این🤔🤔فک کنم سیم تلفنیه ولی من یکم بازتر میخوام میدونین چه شکلی😬

یه نفر بیاید به خدا بگوید حتی اگر صلاح نیست حتی اگر پایان این آرزو تلخیست براورده اش کند...یه نفر بیاید به خدا بگوید حسرت زودتر از شکست ادم را از پای درمی اورد😔😔ارزوی محال من....💔💔

فر موقت همونطور که میخوای میشه ولی موهات داغون میشه خیلی هم رسیدگی میخواد ازشم خسته میشی من فر موقت کردم خیلی اذیت شدم

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون بگو سیم تلفنی بیگودی هابا اندازه های متفاوت هست ارایشگرا دارن نشونت میدن چندوقته میخوای البته ف ...

کوتاه 😁دو سه روزه

یه نفر بیاید به خدا بگوید حتی اگر صلاح نیست حتی اگر پایان این آرزو تلخیست براورده اش کند...یه نفر بیاید به خدا بگوید حسرت زودتر از شکست ادم را از پای درمی اورد😔😔ارزوی محال من....💔💔
کوتاه 😁دو سه روزه

فک نکنم دو سه روزه بشه من ارایشگرم عزیزم ندیدم معمولا دایم داریم  همون با ژل وتافت برات اکی کنه یه روز نهایتا خیلیه توجه داشته باش ک مواد فر ریزش مو میاره باهمون روش فردایم شاید برات بکنن ولی چند روز بمونه اخه مرحله ایه ولی ریزش هزینه وقتت هدر میره.

فک نکنم دو سه روزه بشه من ارایشگرم عزیزم ندیدم معمولا دایم داریم  همون با ژل وتافت برات اکی کنه ...

عزیزم با مک استایلر فر میکنن یا نه من برای یه مسافرت دو سه روزه میخوان

فک نکنم دو سه روزه بشه من ارایشگرم عزیزم ندیدم معمولا دایم داریم  همون با ژل وتافت برات اکی کنه ...

سلام‌عزیزم

من موهامو فر زدم 

۲ با پشت هم به فاصله یه هفته کلا سوخت

وز شده خیلی اذیتم‌میکنه نمیتونم کوتاه کنم چون جلوی موهامه 

یه راهی بگید نرمش کنم تا بلند تر بشه بعد کوتاه کنم

بعد که موی خودم دربیاد پرتر میشه ؟

حس میکنم ریخته😢

سلام‌عزیزم من موهامو فر زدم  ۲ با پشت هم به فاصله یه هفته کلا سوخت وز شده خیلی اذیتم‌میکنه ن ...

حداقل نوک شوبزن هرهفته سریع بلند شه بره 

تند تند شامپوی نرم کننده بزن نرم میشه وز بودنش ب مرور میره 

برو ازلوازم ارایشی ها سرم و ماسک مومخصوص موهای مو فر بگیر بزن بدحموم 

شبام روغن بزن حالا یا ارگان یا زیتون یا هرچی نرم میشه ب مرور