2777
2789
عنوان

بیاین راهنماییم کنین ضروریه

226 بازدید | 24 پست

سلام دیروز واسه اولین عیدی ک پدر بزرگم نبود مراسم داشتیم بعد ناهار شوهرم گفت میای بریم باغ فلانی(شوهر خواهرش)منم چون دختر عمومو اینا دورهم بودیم گفتم باشه اما دوساعت دیگه...دیگه شوهرم زنگ نزدومنم بعد دو سه ساعت چند باری آنلاین شدم دیدم نیست گفتم رفته خونه خوابش برده نگوو ازراه خونه پدربزرگم رفته بود پیش مامانشو آجیش اینا باغ توباغم برنامه ریزی کردن بریم یه چشمه ای واسه امروز شبم بمونیم

قرار بود شب بریم سینماو ییرون شوهرم ساعت ۸اینا بودزنگ زد گفت زود آماده شو پیام بده ک زود بریم توماشین گفت خوبه بریم فردا آبشاری چشمه ای جایی گفتم باشه و قبلشم رفته بود باد لاستیکم تنظیم کرده بود هیچیم هنوز نگفته بود به من

هیچی توسینما دیدم هی آجیاش زنگ زدنو هی میپرسیدن کدوم چشمه امکانات داره ولی بازم چیزی نگفت منم هیچی نگفتم تاخودش بگه ازسینما اومدیم بیرون یکی یکی زنگ زدو پرسید چی شدو کجا قرار شدو این حرفا وبه خواهر شوهرمم ک قراره باما بیاد چون ماشین نداره گفت ک واسه ۴اینا زنگ میزنم بیدار بشین گوشیا قطع کرد بازم هیچی نگفتم تاگفت عشقم نظرت چیه فردا بریم بیرون

منم گفتم الان دیگه نظرم چیه اصلا مگه مهمه نظر من گفت خوو توباغ فلانی حرفش شدو برنانه ریزی کردن تونیمدیو  اگه هم میخوای لغوش میکنیمواینا منم گفتم من ک زنگ نمیزنم بگم بیا الان دنبالم تابریم باغش خودت دوباره باید زنگ میزدی  ودیگه هیچ نگفتیم پیتزاخوردیمو امدیم توماشینو باسرعت بالا میومد عصبانی بود بعدم رفت باکو پرکرد ک صب ماشینو بده اونا برن یه دفه دیگه هم این اتفاق ک ازمن بعد ازبرنامه هاشون واسه بیرون رفتن نظربپرشه افتاده بود اوندفه هم من ناراحت شدم من عقدم لطفا بگین کی اشتباه کرده؟

شما خیلی حساسی... به نظر من دلیل نداشت دورهمی رو بهم بزنی.. حالا یا قبلش یا بعدش بالاخره نظرتو براش مهم بوده که پرسیده... تو رو خدا کمتر سختگیری کنین

بترس از ظلم بر کسی که یاوری جز خدا ندارد.  "امام حسین علیه السلام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه بیرون رفیق شوهرت باش بابا پایه باش حساسیتتو کم کن

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

خب عزیز دلم اگ نظرت واسش مهم نبود نمیگفت ک لغوش میکنیم..نمیگم کارش درست بود و توام حق داری اما بد ب قضیه نگاه نکن همسرت قصدش ک بی احترامی ب تو نبوده..بعضی چیزا واقعا از عدم آگاهی طرفه ن از دشمنیش یا بی احترامیش..ازین ب بعدم باش صحبت کن ک اگ دیگ برنامه ای ریخت باهات درمیون بذاره..اما الان بش بدبین نشو

دو تا راه دارید ! 

یا  امروز  زهر میشه ب هر دوتون  و یه خاطره بد می مونه  براتون 

یا با سیاست  کاری میکنید  ک هم  بهتون خوش بگذره  و هم  یه مدلی رفتار میکنید  ک ازین ببعد  این تو ذهن شون بمونه  ک  شما مشاور و همراه و همسر  پایه و خوبی هستید  و اینطوری  ب اهداف تون میرسید

حالا انتخاب با شماست

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
چراشما بودین چیکارمیکردین؟

اینجور برنا مه ها یهویی پیش میاد  .

پارسال آقایی با برادرش قرار شمال گذاشتن جاریم زنگ زد گفت آماده شو .

شوهرم خبر نداده بود 

تا از سر کار بیاد من آماده بودم 

رفتیم کلی هم خوش گذشت .