2777
2789
عنوان

چله نادعلی

| مشاهده متن کامل بحث + 3357 بازدید | 454 پست
بعضی از بچه ها اصلا خبری ازشون نشد. یکیشون که کاربریشو ترکونده بود. گفتم جایگزین کنم که چله ناقص نمو ...

خوب كاري كردي عزيزم من ميخونم اگه اعلامم نكنم هستم 

پسرم ، پاره ي تنم ، بي صبرااانه منتظر گرفتن دستاي قشنگم ❤️❤️❤️
خوب كاري كردي عزيزم من ميخونم اگه اعلامم نكنم هستم 

حاجت روا شی عزیزم

فروش لباس زنانه😍😍😍کانال تلگرامangle_shop😊مغازه داشتم جمع کردم. اگر خواستین با پست براتون میفرستم. قیمت عمده زدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به من گفتید بخونم تا الانم دارم میخونم فقط گزارش نمیدم گلم

از لیست جدید اسکرین بگیر عزیزم.  دو سه نفر جابجا شدن

فروش لباس زنانه😍😍😍کانال تلگرامangle_shop😊مغازه داشتم جمع کردم. اگر خواستین با پست براتون میفرستم. قیمت عمده زدم

دوست عزیز خانم samiye_89  الان به نیتت خوندم حلال کن مهمون داشتم یه ربع دیرتر خوندم ساعت ۱۲ وربع شب بود اعصابم خیلی خراب شد ببخش  

ان شاالله هرچی از خدا میخواهی بهت ببخشه وبزرگترین آرزوی زندگیت یهویی برآورده بشه  

خدایا دیگه هیچی ازت نمیخوام هرچی دارم فکر میکنم از اول زندگیم تاحالا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم پس معلومه تو اصلا منو نمیبینی دیگه مزاحمت نمیشم

خانم طناز ۴۳ به نیتت خوندم

الهی الهی برای هر دلیل وخواسته ای که تو این ختم شرکت کردی خدا خودش مراد دلت رو بده ومعجزه اش رو ببینی  

خدایا دیگه هیچی ازت نمیخوام هرچی دارم فکر میکنم از اول زندگیم تاحالا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم پس معلومه تو اصلا منو نمیبینی دیگه مزاحمت نمیشم