2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا اون تایم میمونم و تموم تلاشمو میکنم ک کات نشه. اما اگر بدونم کات میشه بازم میمونم باهاش چون هر لحظه موندن باهاشو دوس دارم درسته سختتر میشه اما نمیتونم دل بکنم. چقدرم سخته قرار گرفتن تو این شرایط یه لحظه بش فک کردم قلبم تند تند زد

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
تا اون تایم میمونم و تموم تلاشمو میکنم ک کات نشه. اما اگر بدونم کات میشه بازم میمونم باهاش چون هر لح ...

خب اگه میدونستی تلاشت نتیجه نداره مگه اینکه معجزه بشه.

ولی جفتتون وااااقعا دیوانه وار عاشق هم باشید. باز میموندی؟ 

آخه چرا؟ مشكل چیه؟ منم حالم خوب نیست 

یوقتا فقط عشق کافی نیست.... تو واقعیت یه مانع هایی وجود داره که نمیشه برشون داشت یعنی بهای سنگینی دارن که انقدر سنگینه که ممکنه لذت عشق رو هم از بین ببره. 

من همچین شرایطی رو تجربه کردم, موندم اما بعد که تایمش تموم شد  به عمق فاجعه و عدم تلاش فرد موردعلاقه م پی بردم و همچنین خریت خودم... الان با یه آدم نرمال و فوقالعاده آشنا شدم و گاهی که یادم میفته میگم چقدر احمق بودم که لحظه های عمرم رو حیف کردم برای یه رابطه بی نتیجه... عزیزم باید برای ثانیه به ثانیه زندگیمون ارزش قائل بشیم, خودمونو گول بزنیم که چی!اینجور روابط بلاتکلیف روح ادمو بیمار میکنه... اگه همچین شرایطی داری از همین الان تصمیم بگیر هدفمند باشی. 

من همچین شرایطی رو تجربه کردم, موندم اما بعد که تایمش تموم شد  به عمق فاجعه و عدم تلاش فرد مورد ...

اخه بحث تلاش دو طرف نیست.‌یه چییزی هست نمیشه بیان‌کرد سخته برام‌ ... ولی کلا دو طرف به این نتیجه رسیدیم با وجود علاقه شدید بهتره تا یه تایمی باهم باشیمو کات کنیم یا اینکه همین الان کات. من واقعا بهد اون نمیتونم کسی رو وارد زندگیم کنم