2777
2789
عنوان

دوراهی سخت

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 20 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اخه بحث تلاش دو طرف نیست.‌یه چییزی هست نمیشه بیان‌کرد سخته برام‌ ... ولی کلا دو طرف به این نتیجه رسی ...

عزیزم میدونم و میفهمم الان هرچی بگم حرف دل خودت برات مهمتره اما من هیچوقت یادم نمیره که چهارسال باهاش بودم و بی نهایت بهم علاقه داشت حتی تا لحظه آخر که تصمیمون رو جدی گرفته بودیم مثل الان شما مثلا منطقی فکر کرده بودیم که هیچ راهی برای یکی شدنمون وجود نداره, یکسال آخر من مردم, خدا میدونه چه شب و روزایی رو زار زدم تو تنهاییم, از خدا میخواستم بهم صبر بده, واقعا فکر میکردم دیگه ته خطم و چطور باید به یکی دیگه بگم دوسش دارم, چطور اجازه بدم یکی دیگه ببوسه منو و اصلا چطوری میتونم به یکی دیگه محبت کنم.... با همین طرز فکر همینجوری زمان میخریدم اما از یه جایی به بعد نمیدونم چطور شد که به خودم اومدم یعنی دیگه به اینده م فکر کردم, آخراش دیگه میرفتم تو حموم بلند عر میزدم همون عر زدنام منو به خودم آورد.... من میگم تو بددددترین شرایط یه راهی هست اگه دو طرف بخاطر داشتن همدیگه از یه چیزایی بگذرن اما اگه نخواستن بگذرن(خصوصا پسر) یعنی داره کوتاهی میشه...فکر کردن به همین قضیه بعدها باعث تنفرت هم میشه

عزیزم میدونم و میفهمم الان هرچی بگم حرف دل خودت برات مهمتره اما من هیچوقت یادم نمیره که چهارسال باها ...

میفهمم😪ممنون تجربتو باهام در میون گذاشتی عزیزم

چندین بار خوندمش

بزام دعا کن

ایشالا منم ب نفرت برسم