nikajigar مدیر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 321 عنوان شیر خشک | مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 53 پست سلام ببخشید دختر من ۱۱ ماهشه واسه وزن گیری بهش شیرخشک سوپرامیل میدم خواستم ببینه خوبه؟ 1398/03/15 | 23:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانjanan عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 8982 یعنی از نان بهتره؟ مري جان هر شيري ك ب بچتون ميسازه قطعا بهترينهبه دختر من نان نميسازه يبس ميشهولي موقع هايي ك مريضه و سرماخورده يا بيرون روي دارن دكتر براش شيرخشك نان مدل AL110 مينويسه جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
مامانjanan عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 8982 منم شنیده بودم از ۶ ماه ببعد اول شیر اولویت داره بعد غذا ولی این دکتره اینطوری بهم گفت كلا زير يكسال الويت با شير هست و غذا دادن بايد بيشتر جنبه اشنايي بچه با غذارو داشته باشه نبايد قوت غالب بشهغذا هم بيشتر همون حريره بادوم يا خرماسوپ قلم آش اين چيزابيشتر بايد بچه شير بخوره جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
nikajigar مدیر استارتر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 321 قبل اینکه ببرمش دکتر صبحها بهش سرلاک میدادم توش بادوم میریختم ناهار بهش سوپ میدام عصرا موز میدادم شبهام دوباره سوپ بینشونم شیر میدادم هر وقت که میلش به شیر بود ولی الان یه ماهه به روش دکتره بهش غذا میدم
مامانjanan عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 8982 شیر خودتونو قطع کردید وزنش کم نشد؟ نه عزيزم كم نشد دختره من تقريبا ماهي يك كيلو اضافه ميكنه جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
مامانjanan عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 8982 قبل اینکه ببرمش دکتر صبحها بهش سرلاک میدادم توش بادوم میریختم ناهار بهش سوپ میدام عصرا موز میدادم شب ... اخه من نميدونم وزن دخترتون چقدره؟؟شايد دكترش اينحوري گفته ك وزنش بيشتر بشه جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
nikajigar مدیر استارتر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 321 نه عزيزم كم نشد دختره من تقريبا ماهي يك كيلو اضافه ميكنه دختر منم تا ۶ ماهگی ماهی ۸۰۰ گرم حتی ۱ کیلوام اضافه میکرد بعدش که به غذا افتاد زیاد نکرد
nikajigar مدیر استارتر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 321 اخه من نميدونم وزن دخترتون چقدره؟؟ شايد دكترش اينحوري گفته ك وزنش بيشتر بشه وزنش الان ۸۵۰۰
nikajigar مدیر استارتر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 321 من برای وزنش برده بودم دکتر که گفت شیر کم بده غذا بیشتر آخه بچه ۱۱ ماهه چه معده ای داره که روزی بهش ۵ وعده غذا بدم
nikajigar مدیر استارتر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 321 ولی بنظر من یکی که تجربه کرده این چیزارو بهتر میتونه آدم و کمک کنه دکتر همه رو یکی میبینه🙄
مامانjanan عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 8982 وزنش الان ۸۵۰۰ وزنش تو يكسالگي بايد سه برابر وزن تولدش باشه جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
مامانjanan عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 8982 ولی بنظر من یکی که تجربه کرده این چیزارو بهتر میتونه آدم و کمک کنه دکتر همه رو یکی میبینه🙄 بنظر من سوپراميلو ١٢٠ سي سي بده بخوره با سه وعده غذاي معمولي و ٢ تا ميان وعده معمولي مثله سه تيكه موز و چند تا بيسكوييت مادر با شير جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
nikajigar مدیر استارتر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 321 وزنش تو يكسالگي بايد سه برابر وزن تولدش باشه موقع تولد ۳/۰۷۰ بود
nikajigar مدیر استارتر عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 321 بنظر من سوپراميلو ١٢٠ سي سي بده بخوره با سه وعده غذاي معمولي و ٢ تا ميان وعده معمولي مثله سه ... روزی چند بار شیر بدم
مامانjanan عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 8982 موقع تولد ۳/۰۷۰ بود پس خيلي وزنش پايين نيسهمون ٩ كيلو خوبه جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖