2777
2789

چاشنی هاش مهمه

اول پیازداغ بعدزردچوبه و اضافه کردن گوشن

بعد لپه و رب باهاش سرخ کن اب بریز

نیم ساعت اخر چاشنی هاش که شامل نمک،زعفرون،کمی هل،کمی دارچین و یذره گلاب اضافه کن

راطتی بژار قیمت اروم اروم بجوشه قل سوزنی بزنه که جابیفته

خدایا شکرت   راضیم به هر اونچه بخوای  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من معروفه قیمه هام توفامیل😗😎😍

اخرش یکم زعفرون و دارچین و یکم کره میندازم خوش طعم میشه..ربشم باید خوشرنگ و اندازه باشه با گوشت زیاد(میتونی ریز کنی گوشت و)

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
من معروفه قیمه هام توفامیل😗😎😍 اخرش یکم زعفرون و دارچین و یکم کره میندازم خوش طعم میشه..ربشم باید ...

عزیزم کره رو آب میکنین یا قالبی میندازین؟؟؟ دقیقا کی اینکارو میکنین؟؟؟ گلاب چطور؟

در دلم خواستن مرگ کسی نیست ولی کاش هرکس به تو دل بست بیاید خبرش♥️

لپه خيس كن، حتماً حتماً جدا بپز،

ليمو خيس كن ٣ تا

من از قبل گوشت با اب زعفران كه دم كردم مي زارم نيم ساعت تو يخچال.

زير گاز متوسط باشه شعله پياز سرخ كن طلايي شد گوشت بهش زردچوبه بزن بعد بريز با پياز تفت بده.

اگه دوست داري دو تا قاشق كوچيك گلاب بزن بهش+ دارچين نصف سر خالي قاشق كوچيك.

رب ٢ تا قاشق سر خالي اضافه كن لپه پخته شده اضافه كن.

اب جوش بريز روش قل قل كرد درشو بزار كمش كن تا بپزه.

سيب زميني هم ريز ريز خورد كن بهش زعفران بزن كمي سرخ كن براي روش.

گوشتت نيم پر شد ليمو عماني اضافه كن.

عزیزم کره رو آب میکنین یا قالبی میندازین؟؟؟ دقیقا کی اینکارو میکنین؟؟؟ گلاب چطور؟

گلاب نریختم تاحالا...کره رو همونجور قالبی میندازم خودش اب میشه...وقتی اینارو ریختم یه جوش خورد برمیدارم

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
لپه خيس كن، حتماً حتماً جدا بپز، ليمو خيس كن ٣ تا من از قبل گوشت با اب زعفران كه دم كردم مي زارم ن ...

چقدر آب بریزم که آبکی نشه؟؟؟

گلاب نریختم تاحالا...کره رو همونجور قالبز میندازم خودش اب میشه...وقتی اینارو ریختم یه جوش خورد برمید ...

مرسی😍

توي زود پز نريزي ضمنا هر غذايي با عشق درست كني خوب مي شه، الان كه اينجا اومدى سوال كردي نشونه اهميت ...

فدای شماااا من همیشه غذاهامو با عشق زیاددد میپذم چون دارم برا عشقم میپذم😍