2777
2789
😒😒😒

باور نمیکنی؟

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..
خب اگه دوس داری بگو شاید تونستیم کمکت کنیم☺️

اگه میشد درد هارو با حرف فهموند چی بهتر از این. ما بعضی چیزا رو نمیشه گفت فقط باید تو دل حفظ کرد

خوشهالم ک دوستی مثل تو دارم   

prove yourself to yourself not others

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میخوای خودتو بکشی؟😂

من اگه کم بیارم میرم شیرگاز خونه مادرشوهرمو باز میذارم خودمو واسه همیشه راحت میکنم.من چرا بمیرم؟ هرکی آزارم میده اون بمیره😁😁😁

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

اگه یه درصدم با این قرصایی ک خوردی بمیری که نمیمیری (استامینوفن کشنده نیست هرچقد باشه)، بازم تا اخر عمر روحت عذاب میکشه حتی بدتر از زندگی دنیوی ای که الان داری ...درحال حاضرم صدمات جبران ناپذیری به بدن خودت زدی...شرایطو بدتر کردی

من اگه کم بیارم میرم شیرگاز خونه مادرشوهرمو باز میذارم خودمو واسه همیشه راحت میکنم.من چرا بمیرم؟ هرک ...

دمت گرم والا هممون هرچی میکشیم ازدست شوهروخانواده شوهره

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..
باور نمیکنی؟

منم مثل تو فکر میکردم

ولی وقتی شوهرم بهم گفت اگه ی روز تو مشکل دار بشی یا دور از جونت بمیری ازدواج میکنم ن فقط من ک همه ی مردا تصمیم گرفتم اول بهترین رو برای خودم بخوام و حسابی هوای خودمو داشته باشم

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
دمت گرم والا هممون هرچی میکشیم ازدست شوهروخانواده شوهره

😂😂😂😂عه اصل کاری یادم نبود شوهرمم به زور میفرستم شب خونه اونا بحوابه.😉😂😂😂😂

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
اگه میشد درد هارو با حرف فهموند چی بهتر از این. ما بعضی چیزا رو نمیشه گفت فقط باید تو دل حفظ کرد خو ...

حق با توعه😥

عزیزدلمی ویداجونم😍

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
من اگه کم بیارم میرم شیرگاز خونه مادرشوهرمو باز میذارم خودمو واسه همیشه راحت میکنم.من چرا بمیرم؟ هرک ...

والا😁

منم مثل تو فکر میکردم ولی وقتی شوهرم بهم گفت اگه ی روز تو مشکل دار بشی یا دور از جونت بمیری ازدواج ...

بخدا خسته شدم ازدست شوهرم همش عذابم میده وکتکم میزنه بعدمیگه دوست دارم ول کنمم نیس دیگه تاگلوم اومده دارم خفه میشم توخونش نمیتونم تحمل کنم