2777
2789
بگم ک قشنگ برن خودشونو بکشن عزیزم؟😑

به من بگو

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..
من از اینم بدبخت ترم تا همینجا هم زیادی زنده موندم    

الهی بگردم تو دیگه چرا؟؟

بابا بخدا همه توی زندگی مشکل دارن

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

لااقل بهم میگفتی بهت بگم چ داروهایی تداخل دارن بخوری بدون شک خلاص شی😒

یه وقت به دوستان نگیا...

فکرهای زودگذر و شیطانی نگیرن یوقت خودشون رو بکشن.

منتظر بودم خدا لطفش رو شامل حال ما بکنه ، ولی بعد باورم شد خدا با اجابت نکردن دعامون به ما لطف کرده.
میخوای خودتو بکشی؟😂

ارررررررره

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..
الهی بگردم تو دیگه چرا؟؟ بابا بخدا همه توی زندگی مشکل دارن

عشقی تو. آره همه مشکل دارن آره اما برا من دیگه از تحملم خارج شده

هرچند اهل خودکشی نیستم فقط آرزوم مرگه. 

prove yourself to yourself not others
یه وقت به دوستان نگیا... فکرهای زودگذر و شیطانی نگیرن یوقت خودشون رو بکشن.

ن بابا بچه مچه و بی جنبه زیاده اینجا

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
عشقی تو. آره همه مشکل دارن آره اما برا من دیگه از تحملم خارج شده هرچند اهل خودکشی نیستم فقط آرزوم م ...

خب اگه دوس داری بگو شاید تونستیم کمکت کنیم☺️

خربزه و عسل رو امتحان کن اگه عمل کرد ،هم خودت به مرادت میرسی هم ما به یقین میرسیم که نباید باهم بخوریمشون

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀