2777
2789
عنوان

هزینه مراسم عقد در تالار با کیه؟

12326 بازدید | 28 پست

دوستان نظرتون رو در مورد نحوه عقد کنان بگید..چند وقت دیگه عقد کنانمه..اینجا که خانواده همسرم می گن رسم ما اینه بعد از عقد محضری، بعداز  یکی دو سال عقد و عروسی رو با هم می گیریم...اونجا سینه ریز میدیم واینا...و برای این عقدی که ما داریم می گیریم چیزی برای سر عقد برای من در نظر نگرفتن..می گن ما فقط عقد محضر ی برای محرمیت می کنیم. مهموناشون هر چند کمن حدود ۲۰ نفر قرار نیس کسی به من کادو بدن...فقط یه زیر لفظی در حد ربع سکه می خوان بدن...ولی فامیلای ما کادو میدن.. ما برای خواهرم همین طور گرفته بودیم و اونجا همه کادو داده بودن...کالا هم هیچی نمی خوان بیارن توو این گرونی همه با پدرمه طفلکی..البته همسرم خونه ویلایی دارن اماده می کنن و وضعیت مالی بدی ندارن‌‌.برای عروس قبلشون چون این جوری بوده من حرفی نمی تونم بزنم...اتلیه هم نمی خوام برم برا اینکه خرجش کم باشه..نظر شما چیه؟ و اینکه اگر مهمون های داماد کادو میدادن سر عقدی که پدر عروس توو تالار می گیره  کادو های خانواده داماد مال عروس بود؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بستگي به رسم و فرهنگ طرفين داره ... ولي معمولا وقتي كه فاصله عقد و عروسي زياده ، روز عقد محضر ميرن و بعدش نهار يا شام ميرن رستوران يا منزل . بعضي ها هم جشن ميگيرن ، معمولا توي باغ و تالار و .... كه معمولا هزينش با خانواده عروس هست . ولي بازم بستگي به خودتون داره . 

رسم و رسوم متفاوته

برا ما مراسم عقد با خانواده عروسه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

والا ما رسممونه

ي بله برون ميگيرن خانواده داماد ميان خونه عروس

ي عقد محضري ميگيرن بعد عقد اونايي ك اومدن محضر ميرن خونه داماد و داماد ب فاميلاي خودش و عروس شام ميده

برا جشن عقد هم ما رسممونه

اگر بخوان تو خونه بگيرن 

جاش رو بايد خانواده عروس تامين كنن حالا تو خونه اي پاركينگي چيزي

ولي اگه تالار بگيرن خود خانواده داماد ميگيرن در ضمن كادوها چ تو خونه چ تالار برا داماده 

حنابندون هم تو تالار ما گرفتيم هركي هزينه مهموناذ خودشو داد 

روز حنابندون هم فاميلاي عروس كادو ميارن

عروسي رو تمام و كمال داماد ميگيره كادوهاشم برا خودشه 

عشق مثل روشنی ماه با تو میرسه از راه…✨❤️👼🏻🧿

عقد یا نامزدی با عروسه همه چیزش

عروسی کامل با داماد

اگر عروس عقد نگیره، هزینه جشن عروسی نصف نصفه که به نفع هر دو طرفه.

کادو هم تو محضر خانواده داماد میدن. توی جشن جداگانه نشنیدم دوباره بدن چیزی.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
یعنی خانواده عروس باید هزینه عقد بده؟؟؟

اینجا ک اینطوره

من خودمم، محضر عقد کردم و بعدش کیک شیرینی و ۱۰۰ نفرشام. بابام همرودداد

جشن عقد تالار ۸۰۰ نفر شام و شیرینی

فثط اتلیع و گل و ارابشگاه باهمسرم. کادوهام همه مال عروس.

اماا عرروسی همجی با دومااد

❤️همسرم❤️