2789
کاش خانواده ها متوجه بشن با لجبازی زندگی دخترشونو خراب نکنن...البته بابات درست گفته عزیزم باید همینط ...

خودش که چادر نمیخواد..مامان جونش میخواد

من از خود گذشتگی کردم با خونه و ماشین نداشتنش کنار اومدم با اینکه میدونستم فانیلام ابروم میبرن ولی برام مهم نبود..دیگه نتونستم ببینم مادرش من چادری بکنه

عزیزم😙😙ان شاالله خوشبخت بشی ابجی قشنگم...اره ایشونم گفته بود دیگه همینجا اخررشه🤣😅

💃💃❤❤😘😘

عاشقی رو باید از شاملو یاد گرفت💜به آیدا میگفت:خدای کوچک من🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خودش که چادر نمیخواد..مامان جونش میخواد من از خود گذشتگی کردم با خونه و ماشین نداشتنش کنار اومدم با ...

خب ادم بهش برمیخوره اگه ملاکش دختر چادریه از اول اگه تورو ندیده بود باید از پسرش میپرسید ولی کار اشتباهیه اخه به مامانش چه پسر هست که میخواد ازدواج کنه نه ایشون

خواهرای گلم میشه واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه جوونا و واسه خوشبختی من صلوات بفرستی؟؟ممنونم از دعای خیررت🌹🌹😙😙
اوووف چی بگم ولش کن گذشت دیگه....

عزیزم توکلت به خدا باشه خدا گر زحکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری..به مامانت بگو خیلی برات دعا کنه😙منم برات دعا میکنم

خواهرای گلم میشه واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه جوونا و واسه خوشبختی من صلوات بفرستی؟؟ممنونم از دعای خیررت🌹🌹😙😙
قربونت برم عزیزم ممنونم

خدانکنه مهربون من تورو تو یکی از تایپیکام یادمه که کسی رو دوست داشتم ولی بهش نرسیدم همیشه دوست داشتن ملاک نیست دوست داشتن در کنار چیزای دیگه قشنگه

خدانکنه مهربون من تورو تو یکی از تایپیکام یادمه که کسی رو دوست داشتم ولی بهش نرسیدم همیشه دوست داشتن ...

دقیقا...از دیشب بابام باهام خیلی صحبت کرد گفت اشتباه نکن تو انتخابت حداقل میخوای دوست بشی با یکی دوست شو که خانوادش در حد خودمون باشن چه مالی چه رفتاری..راست میگه واقعا سخت با پسری که سرمایه نداره ازدواج کنم اگر تامیک من خونده باشی ما عروسیامون ۲۰۰۰نفر به بالاس ی هفته جشن میگیریم ولی من راضی شده بودم عروسی ۲۰۰تا ۳۰۰ نفری بگیریم....باورت نمیشه ارایشگاهی که ما میریم الان ۴تومن میگیره من ی جا شنیدم ۶۰۰خواستم اونجا برم

دیدم خودم کوچیک کردم بخاطر علاقه...الان دیگه کل ملاکام درنظر میگیرم مطمعنم عشق هم میاد اگر با ادم خوبی ازدواج کنم

دقیقا...از دیشب بابام باهام خیلی صحبت کرد گفت اشتباه نکن تو انتخابت حداقل میخوای دوست بشی با یکی دوس ...

حتما همینطوره عزیزم درسته ارایشگاه ۴ ملیونی خوب نیست ولی چیزیه که عرف خانواده ی شما شده از خود گذشتگی در صورتی خوبه که اون اقا هم از خود گذشتگی کنه...امیدوارم تقدیرت با بهترین ادم رقم بخوره که خنده ات بگیره به این روزا...😙بیشتر تو اجتماع باش و قدر خانواده ای به این فهمیده ای رو بدون

دوست بودیم از طریق نت. سنتی دوست نداشتم اخه یا کسی معرفی میکرد بدم میوند یا اول مامان و خواهر و زن داداشا میومدن ببین.انگار اونا میخان زن بگیرن😄 البته نظر هرکسی فرق داره

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
دوست بودیم از طریق نت. سنتی دوست نداشتم اخه یا کسی معرفی میکرد بدم میوند یا اول مامان و خواهر و زن د ...

واقعا از طریق نتم میشه ازدواج کرد راضی هستی

با خیال تو بسر بردن اگر هست گناه ..باخبر باش که من غرق گناهم هر شب
حتما همینطوره عزیزم درسته ارایشگاه ۴ ملیونی خوب نیست ولی چیزیه که عرف خانواده ی شما شده از خود گذشتگ ...

قربونت برم ممنونم 

والا دانشگاه و شیفت میرم ولی وقت مهمونی و اینجاهایی که خانوما سن بالا هستن ندارم😂😎خدا کمک کنه برم اونجاها

من‌سنتی الانم طلاق

بنظر من سنتی خوبی ولی حداقل ۶ ماه نامزدی بدون عقد طوری که طرف حس نکنه چون نامزده باااید عقد کنه بعدش

بشه اگ نخای نامزدیو بهم بزنی

من یکماه نشد بله دادم و ...

یکهفته بعد عقد پشیمان ولی ۷ سال تلاشمم کردم ..

خوب نبود ...

من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا 
دوست بودیم از طریق نت. سنتی دوست نداشتم اخه یا کسی معرفی میکرد بدم میوند یا اول مامان و خواهر و زن د ...

درسته عزیزم ان شاالله خوشبخت بشی😙