منسنتی الانم طلاق بنظر من سنتی خوبی ولی حداقل ۶ ماه نامزدی بدون عقد طوری که طرف حس نکنه چون نامزده ...
عزیزم اشنایی باید باشه چه سنتی چه ...من الان خیلی وقت نیست اشنا شدیم ولی تو رسممون نیست عقد تا روز عروسی یا یه روز قبلش...روز اولم بهشون گفتیم...مشاوره هم داریم میریم گفت که اصلا فکر نکنید دارید ازدواج میکنید فکر کنید دارید اشنا میشید...شاید بهم نخوردید...الهی که بهترین بخت و اینده نصیبت بشه ابجی قشنگم...خیلیا ازدواج دومشون عالی بوده
خواهرای گلم میشه واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه جوونا و واسه خوشبختی من صلوات بفرستی؟؟ممنونم از دعای خیررت🌹🌹😙😙
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قربونت برم ممنونم والا دانشگاه و شیفت میرم ولی وقت مهمونی و اینجاهایی که خانوما سن بالا هستن ...
پرستاری؟؟؟عزیزم دیگه چه میشه کرد من یه دوست دارم خیلیم خوشگله ولی ۳۸ سالش شده هنوز مجرده حتی خانوادشم بهش زخم زبون میزنن چند روز پیش گفت درسته که شاید جلوه ی خوبی نداره ولی باید میرفتم و خودم تلاش میکردم پشیمونم...شماهم تلاش کن
خواهرای گلم میشه واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه جوونا و واسه خوشبختی من صلوات بفرستی؟؟ممنونم از دعای خیررت🌹🌹😙😙
پنج سال پیش.سه سال دوستیس یک سال عقد.الانم ک خونه خودمم.خیلیا از طریق نت از همون فیس بوک یاهو مسنجر ازدواج کردن الانم ک همه چی هست.ولی با هرکسی اشنا شدی درست برو جلو ک انتخاب خوبی از اب دراد
دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️ همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹ 👈هدف اول ۷۵ 👈هدف دوم ۷۰ 👈 هدف سوم ۶۵ 👈هدف آخر ۵۵ 💪