2789
میخواستم ببینم اشنایی های غیر متعارف مثل دوستی یا اینترنتی که خانواده ها اکثرا قبول ندارن منجر به از ...

اره خیلی زیاد شده ولی خوب درصد موفقیتشون خیلی کمتره نمیگم ازدواج موفقی ندارن نه ولی درصدش کم تره

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو خانواده ی ما اکثرا همینطوره منم سنتی اشنا شدیم حتی روزی که مامانش و ابجیش اومدن منو ببینن هم من ن ...

آرههه بخداااا

دفه اول میشینن تو دل

خوشبخت باشی 😘

عاشقی رو باید از شاملو یاد گرفت💜به آیدا میگفت:خدای کوچک من🧡
تو خانواده ی ما اکثرا همینطوره منم سنتی اشنا شدیم حتی روزی که مامانش و ابجیش اومدن منو ببینن هم من ن ...

من وقتی خواستگاری میاد که اقا پسر را نمیارن دوست ندارم بهم برمیخوره میگم مامان و خواهرش که نمیخوان ازدواج کنن ولی بعضی وقتا در برابر خانواده مجبورم

با خیال تو بسر بردن اگر هست گناه ..باخبر باش که من غرق گناهم هر شب
آرههه بخداااا دفه اول میشینن تو دل خوشبخت باشی 😘

اره عزیزم نامزد منم صد جا رفته خواستگاری ولی تو نگاه اول باید مهرش به دل ادم بشینه که قسمتش من بودم....ممنونم عزیزدلم ما هنوز تو مراحل ابتدایی هستیم...الهی که همه ی جوونا خوشبخت و عاقبت بخیر بشن شما هم همینطور و در اخر خودم

خواهرای گلم میشه واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه جوونا و واسه خوشبختی من صلوات بفرستی؟؟ممنونم از دعای خیررت🌹🌹😙😙
عزیزم صبر کن سنتی بهترین روشه اگه ملاک بعضی از افراد اشناییه اشنایی تو دوران نامزدی هم پیش میاد

سنتی برای  منی که کسیو نمیشناسم کی میخواد معرفم باشه و برای امثال من

من وقتی خواستگاری میاد که اقا پسر را نمیارن دوست ندارم بهم برمیخوره میگم مامان و خواهرش که نمیخوان ا ...

عزیزم راستش نامزد من بیش از صد باز رفته بوده خوشتگاری و انتخاب نکرده بوده و مامانش اینا واقعا دیگه زشت میدونستن که بازم پسرشون بیاد و انتخاب نکنه با توجه به ملاک هایی که میدونستن از پسرشون اومدن و خلاصه تقدیر شد...ولی عزیزم چه اشکال داره دختر پله مرد رهگذر ممکنه که بعدا خودش بیاد و انتخاب نکنه اون موقع که بیشتر برمیخوره...الهی که خوشبخت بشی عزیزم هرطور که خودت میخوای

خواهرای گلم میشه واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه جوونا و واسه خوشبختی من صلوات بفرستی؟؟ممنونم از دعای خیررت🌹🌹😙😙
عزیزم صبر کن سنتی بهترین روشه اگه ملاک بعضی از افراد اشناییه اشنایی تو دوران نامزدی هم پیش میاد

من که دیگه همین تصمیم گرفتم 

تامیک اخرم بخون...کلا از اول بخون تاپیکم متوجه میشی عشق اولم اونجوری..این یکی هم دوسش داشتم عاشقش نشدم بی پول بود اونم چون تازه درسش تموم شده بابام یکم مشکل داشت دیشب تو خوایتگاری مامانش گفت حتما چادر بابام گفته نه..یکی این گفت یکی اون اخرش بابام گفت جنازه دخترمم رو دوشتون نمیزارم

اره عزیزم نامزد منم صد جا رفته خواستگاری ولی تو نگاه اول باید مهرش به دل ادم بشینه که قسمتش من بودم. ...

منم تو عقدم خواهری

همسرم اولین جایی که اومد من بودم یعنی قبل من جایی واسه خواستگاری نرفته بود اما میگه کل زمین و زمان انگار میگفتن بهم که فقط اینجا(من)😂😂😂😂😂

عاشقی رو باید از شاملو یاد گرفت💜به آیدا میگفت:خدای کوچک من🧡
سنتی برای  منی که کسیو نمیشناسم کی میخواد معرفم باشه و برای امثال من

خب بیشتر توی اجتماع باش عزیزم ولی من مثال زدم...چون بحث اینده ی ادم وسطه و واقعا نمیشه اینترنتی و...انتخاب و ازدواج کرد 

عزیزم راستش نامزد من بیش از صد باز رفته بوده خوشتگاری و انتخاب نکرده بوده و مامانش اینا واقعا دیگه ز ...

دعا کن عزیزم ازدواج من گرهش باز شه 

منم تو عقدم خواهری همسرم اولین جایی که اومد من بودم یعنی قبل من جایی واسه خواستگاری نرفته بود اما م ...

عزیزم😙😙ان شاالله خوشبخت بشی ابجی قشنگم...اره ایشونم گفته بود دیگه همینجا اخررشه🤣😅

من که دیگه همین تصمیم گرفتم  تامیک اخرم بخون...کلا از اول بخون تاپیکم متوجه میشی عشق اولم اونج ...

کاش خانواده ها متوجه بشن با لجبازی زندگی دخترشونو خراب نکنن...البته بابات درست گفته عزیزم باید همینطوری که بودی بخوانت ولی بعضی وقتا اگه طرف مقابلو دوست داری باید از خود گذشتگی کنی چادر که خیلی خوبه😙😙