2777
2789
عنوان

لیموناد

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 31 پست
فک کنم حمید بعد از زایمانش خوب شده دیگه چون اگه بدی دیده بود بازم با همون جزئیاتش تریف میکرد

میگه فقط ماهی سیصد تومن بهم میده از شش سال پیش تا الان وسایل خونه مادرشوهرشم مرتب عوض میشه هر سال یه چیز جدید میخرن با پول حمید 

از اینکه سخنان گهربار منو لایک میکنید متشکرم  
لیموناد همون ندایه؟ من دیشب یه تاپیک خوندم نصفش رو البته خوندم صبح خواستم ادامشو بخونم تعطیل شده بو ...

اره. نه تعطیل نشده من الان خوندم . توی پربازدیداست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچ ها یکی خلاصه داستان لیمونادو برام بگه تاببوسمش😶

شرح خساست فوق عجیب بود خیلی با جزییات تعریف کرده بود ادم باورش نمیشد یه ادم میتونه چقد کنس باشه و عجیبتر از اون دختره با یه خونواده خیلی لارج و پولدار باهاش ازدواج کرده 

ندا جون یه دختر شش ساله داره و تصمیمشو گرفته برای ادمه زندگیش و خداروشکر موفق ودر کنار دخترش خوشحاله ...

خوشحال و موفق😕😕

لیموناد خیلی زورگو و لوس بود و فک میکرد چون باباش پولداره حمید باید ب پاش بیوفته در صورتیکه مرد غرور ...

والله بنظر من خیلی هم تو سری خور بود و واقعا فکر کردم شاید شل یا کوره یا کچله یا یه عیبی داشته که انقد خفت رو تحمل کرده 

لیموناد خیلی زورگو و لوس بود و فک میکرد چون باباش پولداره حمید باید ب پاش بیوفته در صورتیکه مرد غرور ...

فامیل حمید نیستی؟😂

فامیل حمید نیستی؟😂

نه ولی لجم میگیره خیلی با مادرشوهرش بد بود و حمیدو یکسره از باباش میترسوند از خونه مینداختش بیرون باهاش بد حرف میزد تولد مامانش نمیرف ،پولای حمیدم میگرف

نه بابا دخترش شش سالشه با هم زندگی میکنن اخرین پستش صفحه ۳۲ . توی پربازدیداست الان

خوندمش بابا الکی مطمن باش دختر پولدار ی زره هم تحمل نمیکنه اینچیزارو ما ک بی پولیم تحمل نداریم چ برس بچ پولدار

خوندمش بابا الکی مطمن باش دختر پولدار ی زره هم تحمل نمیکنه اینچیزارو ما ک بی پولیم تحمل نداریم چ برس ...

خدا کنه جدا شده باشه دق مرگ شدم از دستش

اگه دوسش داشت که انقد بهش سخت نمیگرفت تا دوس داشتنو چی تعریف کنی

منظورم اینه که حداقل منت کشی میکرد و کنار می اومد اما خیلی ها خودخواهن و فقط خودشونو قبول دارن

دلا معاش چنان کن گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد

به نظر من خانواده هایی که لقمه گنده تر از دهنشون بر میدارن و میرن دنبال خانواده های پولدار حقشونه هر روز روزی صد بار خودشونو خانوادشون تحقیر بشن

حالا این خانواده خوب بودن و کنار اومدن با دامادشون.