2821
2789
عنوان

ازدواج با ...

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 38 پست

شوهرم تک فرزنده اونم بعد۱۲ساله انتظار وانواع دکترودرمون اصلاوابدا لوس نیست همیشه وهمه جاعینه مردپشتمه وخانوادشم منوواقعا عین دخترشون میدونن وبه هیچ عنوان این چندسال ذره ای دخالت نکردن بااینکه شاید بعضی اوقات صدامون ازاتاق به گوششون میرسید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پسرايي ك بابا ندارن خييييلي ب مادرشون وابستن لينو تو چند مورد ديدم اما تك پسر فكر نكنم    ...

پدر خودم از بچگی پدر نداشته و برا همین خیلی وابسته به مادربزرگم و انقدر دخالت کردن توزندگی مامانم ک نپرس ..

شوهرم منم تک پسره

زیاد بچه ننه نیست ولی گاهی حرفای خصوصیمونو از دهنش ننش میشنوم😤

بدیه تک پسرا اینه ک ننشون خیییلی روش حساسن

همش پیگیرن و دخالت زیاد میشه

من ک اصلا راضی نیستم

هرکس به طریقی دل مامیشکند،بیگانه جدادوست جدامیشکند😔😔😔

من یه خاستگار داشتم تک پسر بود....مادرو بچه و خواهرش با آژانس اومدن..گفت پسرم ماشین داره نمیزارم رانندگی کنه..بعد همون اول کارم گفت لا پر غو بزرگش کردم..براش شربت البالو اوردیم...از این مدلیا که شربتش ته میشینه باید هم بزنی حتما🤣🤣یهو دیدم پسره اب روی شربتو خورد.. یه نگاه به مامانه انداخت..مامانش بهش گفت هم بزن...یکم هم زد همشو سر کشید..بعدم رفتن تو حیاط..پسره رفت کنار درخت سیبمون وایستاد...تو قل افتاب...

مادره بهش گفت بیا تو سایه اذیت میشی..

ولی یکی دیگم داشتم تک پسر بود خیلی مسئولیت پذیر و همه فن حریف...خیلی خوب بود...

دقیقا همونی بود که میخاستم..

ولی سر ۴ماه اخلاف سنی جور نشد...😕😕😕

دیگه خودت میتونی تشخیص بدی

درست میشه دایی  
لياقت نداشته بهتر راحت شدي ازش عزيزم حيف فكرت كه برهه سراغش 

اره بخدا خیلی بهم سخت گذشت تا تونستم کنار بیام اما نمیبخشمش چون بد تا کرد 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
من اشنا شدم مادرش مخالف بود اینقدر بچه ننه بود نتونس راضیش کنه حالا نه که بگم لوس بود نه اما رو حرفش ...

دقیقا منم سه سال با ی نفر بودم تک پسرم بود بعد مامانش قبول نکرد بیان خواستگاری تا یه ماه جر و بحث کرد با مامانش نشد .. اخر سرم گف تو خونواده ما مادرم حرف اول اخرو میزنه تا اون راضی نشه بابامم نمیشه ... ینی کلا منتفب 

بعد انتظارداشت با این وجود تا چن سال دیگه ب پاش بمونم !!

عزیزم از لحاظ وابسته بودن نمیشه گفت تک پسری‌ دلیل حتمی وابستگی هستش. کاملا بستگی به تربیت داره. همسر من تک فرزند هس کلا. شخصیت مستقلی داره

اما موضوعی که راجع به آن آقایون وجود داره اینه که وظایف بیشتری در قبال پدر و مادرشون دارن. که خب طبیعی هست. رفت و آمد با خانواده شون بیش از خانواده هایی هست که چند تا فرزند دارن و مسایلی از این دست. برا این چیزا باید آمادگی داشت. وگرنه وابستگی شخصیتی و عاطفی چیزی نیست که راجع بهشون حتما وجود داشته باشه

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹