2821
2789
عنوان

معجزه خدا

51 بازدید | 14 پست

امکان داره منم خوشبخت شم یا یکمی دلم شاد شه

به نطرتون خدا در ته ناامیدی معجزه میکنه اطرافتون یا خودتون دیدید تورا خدا بگید یکمی حالم خوب شه

در مورد عشق خیلی شکست خوردم ارزو داشتم یه سر سامون داسته باشم مادر بشم همسر خوب داشته باشم لباس عروس بپوشم ولی از گریه کردن خسته شدم نماز مبخونم اما دیگه دعا نمیکنم هیج دعایم قبول نشد نمیدونم چرا خدا دوسم نداره 😣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارزش درونی خودت رو پیدا کن تا معجزه رو ببینی

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

عزیزم چندسالته

۲۵ سالمه ۲ سال پیش در دوره عقد یعنی دوشیزه بودم طلاق گرفتم خیلی قلبمو شکستن افسردگی گرفتم تا خواسنم خوب شم به کسی دل ببندم باز نشد دلم خون هس حس میکنم شانس ندارم با اینکه دختر مهربونی هستم خوسگل هستم خانواده خوبی دارم باسواد هستم موقعیت پدرم عالی هست ولی حال دل من خوش نیست من دلم مبخواد مثل همسن سال هام بختم خوب باشه😭

قطعا معجزه كنه.

زمان بندي خدا با ما خيلي فرق ميكنه عزيزم.

غصه نخور. بهش توكل كن. ان شاءالله كه بهترينا رو برات رقم بزنه.

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

چطور

داری زندگی رو از دایره کمبود نگاه میکنه واسه همین داری چنگ میزنی به خواسته هات اگه دنیا رو دنیای فراوانی ببینی اجازه میدی زندگی در تو جریان پیدا کنه

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

کاش میشد عزیزم گاش انشااله خودت هم همیشه حال دلت خوب باشه

مرسي از دعاي زيبات عزيزم.

من معجزه هاي خدا رو زياد به چشم ديدم. فقط ميدونم بايد بهش اعتماد داشته باشي و بسپاري به خودش. تمام.

نا اميد هم نباش عزيزم. 🩷

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

داری زندگی رو از دایره کمبود نگاه میکنه واسه همین داری چنگ میزنی به خواسته هات اگه دنیا رو دنیای فرا ...

ناشکر نیستم سعی کردم میکنم قدر سلامتی و نعمت هارو بدونم ولی از بابت ارزوهام چند بار صدمه خوردم تا کی

فدات شم عزیزم مرسی که واسم ارامش دادی انشالله

خدانكنه. تنت سلامت😘

خوشحال ميشم كمكي كرده باشم