2777
2789

من اعتقاد کامل دارم به قانون جذب و چیزهای منفی رو دست می کنم اونا فکر می‌کنم و دقیقا هم همون میشه 

برای سلامتی پسرم دعا کن بمیرم برات پسر بلبل زبونم که لکنت باعث شد از حرف خسته شی 😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥السلام عليك السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر شوهر من ۱۸ سالشه بعدا موهاش مشکی بود بچگیاش صورت سبزه بود اینقدر جذب کرد فکر کرد به این که موهاش بور هستم تو الان نمیدونم چیشد بور شدن خیلی خوشگلم صورتش سفیده نه تا اون حد سفید خودش میگه من با قانون جذب موهام رنگ شد

برای سلامتی پسرم دعا کن بمیرم برات پسر بلبل زبونم که لکنت باعث شد از حرف خسته شی 😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥السلام عليك السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ 
خواهر شوهر من ۱۸ سالشه بعدا موهاش مشکی بود بچگیاش صورت سبزه بود اینقدر جذب کرد فکر کرد به این که موه ...

پیچوندتت....الکی گفته😄😂😂

خداوند مرا عاشقانه دوست میدارد...و تمام احتیاجات مرا برآورده میسازد...ممنونم خدای مهربون و رئوفم😚😚
پیچوندتت....الکی گفته😄😂😂

واااا

یعنی چی پیچونده منو الکی گفته

خواهر شوهر من ۱۸ سالشه بعدا موهاش مشکی بود بچگیاش صورت سبزه بود اینقدر جذب کرد فکر کرد به این که موه ...

آنقدر پولدار نیستم که به دنبال دکتر و پزشک برای سفیدی پوست یا این‌که بره موهاشو رنگ کنه

واااا یعنی چی پیچونده منو الکی گفته

بله بلههههههه الکی گفته😜😜😜

خداوند مرا عاشقانه دوست میدارد...و تمام احتیاجات مرا برآورده میسازد...ممنونم خدای مهربون و رئوفم😚😚