2777
2789
عنوان

اعصابم خورده😖😖😖

150 بازدید | 8 پست

نشد من برم خونه بابام ناراحت برنگردم..

دیوونه ام کردن مامانم با این اخلاقش گند زده به همه چی... به دومادا بی احترامی کردن اونام بهشون برخورد...شوهر من که میگه میام اونجا ادم حسابم‌نمیکنن قهر کرده...نموند فحشی که تدن... مامانم پیش من میگه مهم نیست و... بعد اونور داداش و بابام رو پر کرده... داداشم‌تازه نامزد کرده خانواده دختره بهش محل نمیدن... میخواد از این به بعد بدتر کنه فکر میکنه اونا درسته... دختره براش هیچی نخرید این براش تا حالا ۷۵ تومن طلا خریده... بعد اومده به من‌گیر داده اونوقتا نگفته خریدم حالا میگه همه چی خوب خریدم🙄🙄🙄 خریدام خونه خودمون بود همه دیدن... الانم خودش گفت چیا باید بخریم گفتم من اینکار رو کردم شما خودتون هرجور صلاح میدونین...بابام نداشت براش ۷۵ میلیون طلا خرید گفتم بازار پر سرویسه چرا اینقدر گرون

اخه گفت سرویس ارزون تو بازار نبوده🙄🙄 زیر ۶۰ میلیون از قرار نبوده!!!

بابام داره خونه میسازه نداره...به من دیگه چیزی نگفت الان به خواهرم گفته شوهرش براش سرویس نخریده اینجوری میکنه میخواست پدر شوهرش براش بخره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که نفهمیدم جریان چیه؟؟کی به کی چی میگه

داداش ام این حرفا رو بهم میگه ولی مامانم یادش میده...

الانم میخوان دیگه به دومادا رو ندن و حرف نزنن...

خانواده شوهرم خیلی احترامشون رو میگیرن میخ است دعوت نکنه!!! دیگه پشیمون شد

خب میخواست 75 میلیون نده برای زنش طلا بخره  گناه دامادای بیچاره چیه!! داداشت سوخته انقدر پول ...

همون الان ادای اینا رو در میاره من‌نمیدونستم‌نخریدن باید میگعتین حسابشون رو برسم😲😲😲 حالا اون موقع به من‌میگفتن سخت نگیر... الان غیرتی شده مثلا از اون ور افتاده...البته الکی... نامزدش براش ننمیخره برگشته گفته هر دختری برا داماد بخره انگار رو دست مونده نباید خرید😐😐

چندتا حرفم به شوهرم زده..من قرار بود بخرم دیدم خونه و عروسی و... مهم تره منم سرویسی دارم که کسی ندیده اونو انداختم ولی خاتواده ام میدونستن

خب عزیزم نبایددخالت میکردی که حالابگن ازروحسادت اینا ومیگی.بهش بگومن صلاحتومیخاستم که گفتم نه ازروحس ...

خودش زنگ زد گفت چیکارا را کردی...

بعدشم بابام داره خونه میسازه..خرج عقد باید بده دختره گفته نمیده اونم چه عقدی قراره بگیره..عروسی و طلا و ... نمیگفتم کاش سبک برمیداشتی... فقط همینو گفتم که برگشت گفت اصلا سبک تو بازار نبوده🙄🙄🙄