2777
2789
عنوان

هدفش چیه؟؟

296 بازدید | 20 پست

دوست من تا الان دو تا دوس پسر داشته با دوس پسر اولیش رابطشون خیلییی اوکی بوده رابطه هم در حد بوس و بغل داشته میاد خواستگاریش ولی باباش مخالفت میکنه دوستمم میفهمه پسره در حدش نیست به خاطر خانواده پسره با دوس پسر دومی اشنا میشه خیلییی پسر خوبی بوده ولی همیشه دعوا داشتن یک جورایی فهمیده بود قبلا دوس پسر داشته خلاصه اخر پسره نامزدیشون میزنه بهم ولی دوستم خیلیی دوسش داشت حالا دوس پسرش به دوستم زنگ زده یکی از دوستای مشترکشون می خواد بیاد خواستگاری دوستم بهش گفته اگه ازت راجب من پرسید نگی دوس بودیم فقط بگو نامزد بودیم خورده بهم

حالا به نظر شما هدف دوس پسر سابقش چیه اینکه امار داده فلانی می خواد بیاد خواستگاریت فقط نگی دوس بودیم ، بگو با من نامزدی یک مدت کوتاهی بودیم بعد تو هم جواب نه دادی دو حرفه نشیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من واقعا نفهمیدم چی شد😞😞😞😑😑 اما ان شاء الله هر چی خیره پیش بیاد... صداقت هم بهترین سیاسته.. 

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     

1.جاکشی. 

2.عذاب وجدان

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

میگم عزیزم دوستم خیلی وقته با دوس پسرش کات کرده یعنی دوس پسرش بهم زد حالا یکی از دوستای مشترکشون می خواد بیاد خواستگاریش دوس پسرش زنگ زده فلانی تا چند روز دیگه میاد خواستگاریت من راجب رابطه قبلیمون اینجوری گفتم چیز دیگه ای نگی دو حرفه بشیم

دوست من دوست داره با دوست تو دوست بشه که دوست داری دوستت بشه

ستاد مبارزه با تنبلی تخمدان😞                               عاشق نقاشی ام👩🏻‍🎨.                                                      اگر خدا را یافتی هر چه را باختی مهم نیست😍

وای سرگیجه 😵😵😵

از بس دوستم و دوستش و دوست دوستم کردی 

نفهمیدم چی به چی شد

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂

دوس در دوس مسئله این است.....

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

وای سرگیجه 😵😵😵 از بس دوستم و دوستش و دوست دوستم کردی  نفهمیدم چی به چی شد

هلاک دغدغه هاتم تو امضات

ستاد مبارزه با تنبلی تخمدان😞                               عاشق نقاشی ام👩🏻‍🎨.                                                      اگر خدا را یافتی هر چه را باختی مهم نیست😍